Advertorial Calamiteiten

Wijkagent: 'Wees alert op mogelijke auto-inbrekers'

Deze week werden mannen gesignaleerd in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn met uitzonderlijk veel interesse voor diverse auto's. Politieagent Ton Tijsen waarschuwt bewoners van de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn om alert te zijn.

De verdachte situatie is vastgelegd door bewakingscamera's. "Wees alstublieft weer alert in de wijk. Bel 112 bij verdachte situaties, bekijk alles goed en onthoud wat u ziet!", twittert de wijkagent. 

Kerk en Zanen werd eerder dit jaar al geplaagd door een reeks auto-inbraken. Hierbij werden airbags en zelfs een compleet stuur uit de auto's gestolen. 


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 14:11

Nieuwe hoog zomercollecties bij Fantastisch

Er is altijd wel een reden voor een leuke nieuwe outfit of die ene mooie tas! Goed nieuws, kledingwinkel Fantastisch heeft weer veel nieuwe items binnen die je niet mag missen. 

Onderwijs en opvang vandaag 13:29

Basisscholen Het Startblok en De Jenaplaneet gaan mogelijk fuseren

In de wijk Ridderveld heeft Morgenwijzer een aantal basisscholen, waaronder openbare school Het Startblok en katholieke basisschool De Jenaplaneet. De afgelopen jaren is het aantal leerlingen op beide scholen flink afgenomen. Daarom is de Morgenwijzer voornemens om de scholen te fuseren.

Oekraine vandaag 11:40

Alphenaren zamelen toilettassen en lakenpakketten in voor Oekraïne

Miljoenen mensen zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne. Zij hebben alles achter moeten laten om te vluchten voor het geweld. Because We Carry is een grote inzameling gestart voor vluchtelingen die verblijven in Polen en Moldavië. Ook Alphenaren helpen een handje mee.