De Thermen2

Wijkagenten Alphen Noord doen zaterdag mee met diplomazwemmen

De wijkagenten van Alphen Noord, Stefan, Dennis en Paula, gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Op uitnodiging van zwembad en buurthuis AquaRijn doen de drie wijkagenten zaterdag mee met diplomazwemmen.

De wijkagenten van Alphen Noord zijn veelvuldig in AquaRijn te vinden voor bijvoorbeeld ‘koffie met een cop’ of andere buurt gerelateerde zaken, maar nooit eerder waren zij in het water zelf te vinden. Maar dat gaat zaterdag veranderen. De wijkagenten zullen dan afzwemmen voor het C diploma, en gaan compleet met politietenue het water in. Of de wijkagenten echt een zwemdiploma behalen zal zaterdag blijken. De Thermen2 wenst hen veel succes.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.