Josh Walet

Wijkagenten Kerk en Zanen treffen gestolen fietsen en drugs aan na aanhouding

Maandagochtend werd door de wijkagenten van Kerk en Zanen een 34-jarige man op de Compierekade in Alphen aan den Rijn aangehouden. Na zijn aanhouding kwam nog meer aan het licht.

De man, die illegaal in een schuur aan de Compierkade woonde, werd aangehouden op verdenking van heling. “Bij de verdachte troffen wij acht fietsen aan, waarvan wij sterk het vermoeden hebben dat deze fietsen ook van diefstal afkomstig zijn”, aldus de wijkagenten. De agenten zijn op zoek naar de eigenaren van deze gesloten fietsen: “Mocht je jouw fiets herkennen, neem dan contact op met politie Alphen aan den Rijn.”

Naast de acht fietsen heeft de politie nog meer ontdekt. Bij de verdachte werd namelijk ook een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. Ook werden er twaalf laptops gevonden. Deze zijn vermoedelijk afkomstig van enkele inbraken bij bedrijven.

Verdachte

De 32-jarige man, die illegaal in de schuur woonde, is geen onbekende van de politie in Alphen aan den Rijn. De politie heeft hem al eens eerder betrapt op illegaal wonen. Agenten hebben de verdachte aangehouden na een tip over deze persoon.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Ton Tijsen & Rudy Dubbeldam (@wijkagent_kerkenzanen)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.