Josh Walet

Wijkagenten Kerk en Zanen treffen gestolen fietsen en drugs aan na aanhouding

Maandagochtend werd door de wijkagenten van Kerk en Zanen een 34-jarige man op de Compierekade in Alphen aan den Rijn aangehouden. Na zijn aanhouding kwam nog meer aan het licht.

De man, die illegaal in een schuur aan de Compierkade woonde, werd aangehouden op verdenking van heling. “Bij de verdachte troffen wij acht fietsen aan, waarvan wij sterk het vermoeden hebben dat deze fietsen ook van diefstal afkomstig zijn”, aldus de wijkagenten. De agenten zijn op zoek naar de eigenaren van deze gesloten fietsen: “Mocht je jouw fiets herkennen, neem dan contact op met politie Alphen aan den Rijn.”

Naast de acht fietsen heeft de politie nog meer ontdekt. Bij de verdachte werd namelijk ook een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. Ook werden er twaalf laptops gevonden. Deze zijn vermoedelijk afkomstig van enkele inbraken bij bedrijven.

Verdachte

De 32-jarige man, die illegaal in de schuur woonde, is geen onbekende van de politie in Alphen aan den Rijn. De politie heeft hem al eens eerder betrapt op illegaal wonen. Agenten hebben de verdachte aangehouden na een tip over deze persoon.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Ton Tijsen & Rudy Dubbeldam (@wijkagent_kerkenzanen)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.