Politie

Wijkagenten op bezoek in de J.P. Sweelinckschool

Op woensdag 30 oktober waren wijkagenten Ronald Jonkman en Khalid Jahouhi op bezoek bij de J.P. Sweelinckschool in de Groenoord. 

De wijkagenten waren voor de tweede keer op bezoek bij de J.P. Sweelinckschool om voorlichting te geven over politiewerk en het werk van Handhaving. Dit keer waren de groepen 5, 6 en 7 en aan de beurt. De leerlingen mochten zelf oefenen met politiewerk en een dief van sinterklaascadeautjes arresteren. De leerlingen deden dit met veel enthousiasme en de wijkagenten hebben een hoop vaardigheid gezien. “Vele toekomstige collega’s”, meld wijkagent Ronald op Twitter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.