La Bodega '87
Advertorial Winkels

Wijnproeverij voor thuis van La Bodega ’87

Thuis wijnproeven met familie of vrienden? Of op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor de wijnproeverijbox van La Bodega ’87!

Dat we met z’n allen thuis zitten tijdens de coronacrisis, betekent natuurlijk niet dat je ook geen leuke dingen thuis kunt doen. Thuis of via videobellen kan je wijnproeven met familie of vrienden. “Door de nieuwe coronamaatregelen hebben wij onze Italiaanse wijnproeverij van zaterdag 17 oktober moeten annuleren. Om onze gasten een leuk alternatief te bieden, hebben we onze eerste wijnproeverijbox voor thuis samengesteld”, vertelt Dennis van Veen, eigenaar van La Bodega ’87.

Met behulp van een korte handleiding, aromawiel en een notitieformulier kan je thuis de verschillende wijnen uit Italië gaan proeven. “We leggen in de handleiding kort uit hoe je de maximale smaakbeleving kunt realiseren, hoe het aromawiel werkt en waar je nu eigenlijk op moet letten tijdens het proeven.”

De Italiaanse wijnproeverijbox

Er zijn twee soorten boxen:

  • Proeverijbox 1 ‘wijntrip Italië’ voor € 45

Inhoud van de box: 1 witte wijn, 2 rode wijnen, een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen.

  • Proeverijbox 2 ‘wijnreis Italië’ voor € 90

Inhoud van de box: 2 witte wijnen, 4 rode wijnen, een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen.

De Italiaanse wijnboxen zijn vanaf vrijdagavond 16 oktober leverbaar. La Bodega ‘87 komt de box graag bezorgen, maar je kan de wijnbox ook komen ophalen in de winkel. Je kan de wijnbox bestellen door een mail te sturen naar info@labodega87.nl of te bellen naar 0172-601519 of 06-36103787.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Woensdag 28 en vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!