Josh Walet
Advertorial Algemeen

Wikiwork maakt de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat

Wikiwork is met haar sterke netwerk de stille kracht van veel bedrijven. Het team is dagelijks bezig met het matchen van kandidaten aan opdrachtgevers, met de gezonde drive om een langdurige samenwerking aan te gaan tussen de verschillende partijen. De dames van Wikiwork putten uit hun eigen netwerk en hebben een scherp gevoel voor het maken van de juiste match.

Veel lokale bedrijven en kandidaten weten Wikiwork te vinden. Met de juiste kennis en ervaring binnen het team weten zij opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. Wikiwork is een vakkundig, betrouwbaar en professioneel werving- en selectiebureau met een persoonlijke touch.

Die persoonlijke touch zit ‘m in de persoonlijke benadering, zowel naar klanten als kandidaten toe. ‘’Als werkzoekende merk je onze persoonlijke benadering al tijdens het intakegesprek. Al onze kandidaten spreken wij zeer uitgebreid”, vertelt Marijse van Lente, recruiter bij Wikiwork. “Dat neemt soms veel tijd in beslag, maar dat maakt wel dat er een goede inschatting gemaakt kan worden op het moment dat we een kandidaat willen matchen aan het juiste bedrijf.”

Samenwerken staat bij Wikiwork centraal. ‘’Juist als opdrachtgevers en kandidaten ons in vertrouwen nemen, leren we ze beter kennen en kunnen wij het verschil maken.’’ aldus Linda Tjaden, eigenaar en consultant bij Wikiwork. ‘’Bij onze klanten gaan wij regelmatig langs, waardoor wij het ‘waarom-verhaal’ van het bedrijf met eigen ogen zien en begrijpen. Hierdoor kennen wij onze klanten goed en kunnen wij snel schakelen. Wanneer wij een vacature-opdracht binnenkrijgen, weten wij precies wat we zoeken’’.

Hun eigen netwerk is hierbij een belangrijke succesfactor. Dat uitgebreide netwerk heeft Wikiwork vooral te danken aan de verschillende dames die bij Wikiwork werkzaam zijn. Stuk voor stuk actieve vrouwen met een scherp gevoel voor het maken van de juiste match. Met oprechte nieuwsgierigheid, doortastendheid én een beetje lef krijgen zij in hun werk veel voor elkaar.

De Wikiwork dames zijn daarnaast bekend met de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waar zij met hun persoonlijke benadering goed op in kunnen spelen. Wikiwork richt zich dan ook op een flink aantal vakgebieden en functieprofielen. “Dat maakt ons als bureau zeer veelzijdig en allround inzetbaar”, vertelt Marijse. “Onze doelgroep is heel divers en dat maakt elke dag anders. We vinden het ook oprecht leuk om in zoveel verschillende branches actief te zijn. Je moet overal wel iets van weten en exact onderzoeken welke competenties belangrijk zijn voor een bedrijf.’’

Wil jij meer weten over wat Wikiwork voor jou kan betekenen als werkzoekende of als bedrijf? Neem dan contact op via 0172-748044 of via de site Wikiwork.nl.

Ook in de zomer werkt team Wikiwork gewoon door aan het maken van de juiste match!

Wikiwork, A. van Leeuwenhoekweg 40 b/c, 2408 AN Alphen aan den Rijn


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!

Algemeen gisteren 12:31

Pas op voor inbrekers in de zomervakantie

Het is zomervakantie, dat betekent ook dat inbrekers extra actief zijn. Ga jij een dagje uit of op vakantie? Lees dan uit voorzorg deze tips tegen inbraken.