Josh Walet
Advertorial Algemeen

Wikiwork maakt de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat

Wikiwork is met haar sterke netwerk de stille kracht van veel bedrijven. Het team is dagelijks bezig met het matchen van kandidaten aan opdrachtgevers, met de gezonde drive om een langdurige samenwerking aan te gaan tussen de verschillende partijen. De dames van Wikiwork putten uit hun eigen netwerk en hebben een scherp gevoel voor het maken van de juiste match.

Veel lokale bedrijven en kandidaten weten Wikiwork te vinden. Met de juiste kennis en ervaring binnen het team weten zij opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. Wikiwork is een vakkundig, betrouwbaar en professioneel werving- en selectiebureau met een persoonlijke touch.

Die persoonlijke touch zit ‘m in de persoonlijke benadering, zowel naar klanten als kandidaten toe. ‘’Als werkzoekende merk je onze persoonlijke benadering al tijdens het intakegesprek. Al onze kandidaten spreken wij zeer uitgebreid”, vertelt Marijse van Lente, recruiter bij Wikiwork. “Dat neemt soms veel tijd in beslag, maar dat maakt wel dat er een goede inschatting gemaakt kan worden op het moment dat we een kandidaat willen matchen aan het juiste bedrijf.”

Samenwerken staat bij Wikiwork centraal. ‘’Juist als opdrachtgevers en kandidaten ons in vertrouwen nemen, leren we ze beter kennen en kunnen wij het verschil maken.’’ aldus Linda Tjaden, eigenaar en consultant bij Wikiwork. ‘’Bij onze klanten gaan wij regelmatig langs, waardoor wij het ‘waarom-verhaal’ van het bedrijf met eigen ogen zien en begrijpen. Hierdoor kennen wij onze klanten goed en kunnen wij snel schakelen. Wanneer wij een vacature-opdracht binnenkrijgen, weten wij precies wat we zoeken’’.

Hun eigen netwerk is hierbij een belangrijke succesfactor. Dat uitgebreide netwerk heeft Wikiwork vooral te danken aan de verschillende dames die bij Wikiwork werkzaam zijn. Stuk voor stuk actieve vrouwen met een scherp gevoel voor het maken van de juiste match. Met oprechte nieuwsgierigheid, doortastendheid én een beetje lef krijgen zij in hun werk veel voor elkaar.

De Wikiwork dames zijn daarnaast bekend met de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waar zij met hun persoonlijke benadering goed op in kunnen spelen. Wikiwork richt zich dan ook op een flink aantal vakgebieden en functieprofielen. “Dat maakt ons als bureau zeer veelzijdig en allround inzetbaar”, vertelt Marijse. “Onze doelgroep is heel divers en dat maakt elke dag anders. We vinden het ook oprecht leuk om in zoveel verschillende branches actief te zijn. Je moet overal wel iets van weten en exact onderzoeken welke competenties belangrijk zijn voor een bedrijf.’’

Wil jij meer weten over wat Wikiwork voor jou kan betekenen als werkzoekende of als bedrijf? Neem dan contact op via 0172-748044 of via de site Wikiwork.nl.

Ook in de zomer werkt team Wikiwork gewoon door aan het maken van de juiste match!

Wikiwork, A. van Leeuwenhoekweg 40 b/c, 2408 AN Alphen aan den Rijn


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.