IVN Alphen

Wil je vrijwilligerswerk doen? Kom naar het Vrijwilligerscafé bij IVN Alphen aan den Rijn!

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en wil je flexibel zijn met de dagen en data waarop je kunt helpen? IVN Alphen organiseert een vrijwilligerscafé waar je meer informatie kunt krijgen. 

IVN Alphen zoekt vrijwilligers voor jeugdactiviteiten, het organiseren van speciale gelegenheden en het verwelkomen van bezoekers in het Bezoekerscentrum. Het 'café' biedt ook gelegenheid voor informeel contact en het delen van persoonlijke ervaringen van vrijwilligers.

Datum en tijd: Zaterdag 16 maart 2024 tussen 10:30 en 12:30 uur  
Locatie: Bezoekerscentrum De Veenweiden, Burgemeester Bruins Slotsingel 15, 2403 NC Alphen aan den Rijn

Tijdens het evenement zal Joost van Beek om 10:45 uur meer vertellen over de scholeksters op de Zegerplas en andere natuurobservaties. Als je specifiek voor dit praatje wilt komen, meld je dan vooraf aan via communicatieivnalphenaandenrijn@ivn.nl.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, bezoek deze website of lees hier meer.

Kom langs, maak kennis en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan IVN Alphen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.