Evenementen

Wild Romance (Herman Brood) naar Parkkunst

Wild Romance, vroeger de band van Herman Brood, komt op zaterdag 27 april optreden tijdens Parkkunst in Park Rijnstroom. Vanaf 17.00 uur zijn zij de hoofdact, daarvoor treden de ‘Bende van Eliënde’ en ‘Janett and the Blues Baboons’ op.

Herman Brood en zijn Wild Romance groeiden uit tot ‘rockstars’ zoals Nederland nog nooit had gekend. Succesnummers als Saturday Night en album als Shpritsz  - Cha Cha beklommen zij de hitlijsten. Seks, drugs en rock ’n roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden.

De band zal op Koningsdag nieuwe nummers ten gehore brengen maar natuurlijk ook de legendarische Herman Brood hits. Onlangs hebben zij het album ‘NO TIME’ uitgebracht. Het album kreeg lovende kritieken. Dany Lademacher is verkozen tot beste ‘All Time Top-gitarist’ van de Benelux en David Hollestelle staat op de vijfde plek.

In het park spelen ook de Kiloknallers (winnaars van het laatste Straatmuzikantenfestival) en in de foyer Showdown (Indorock).

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.