Scala College

Wild Romance optreden bij Scala Reünie

Aanstaande zaterdag houdt het Scala College een reünie ter ere van het 25-jarig bestaan. Alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van de school en haar voorlopers zijn uitgenodigd. Vandaag maakte de organisatie van de reünie bekend dat de band Wild Romance komt optreden, de oude band van Herman Brood.  

De drummer van de band, Jan ‘t Hoen is oud-leerling van het Albanianae en wilde maar al te graag optreden op de reünie van zijn oude school. Dit optreden wordt gegeven in de aula van de school, waar de oude band van Herman Brood vanaf 20.00 hun grootste hits als ‘Saturday Night’, ‘Never Be Clever’ en ‘Rock ‘n Roll Junkie’ ten gehore zal brengen. 

De reünisten kunnen verder een lesje grondboren bij aardrijkskundedocent Gerard Harmes volgen, naar Nederlands docent Jan Dierdorp, die een lesje spelling geeft, een geschiedenisles krijgen van Jaap Bonkenburg, naar een les economie van Ben Koppelman, een les Frans volgen bij Ragne van Engelen, naar een hernieuwde kennismaking met Boudewijn Berenschot, het oude schoolgebouw aan de Diamantstraat bezoeken en een dans bewonderen van huidige leerlingen van het Scala College.

Oud-leerlingen en (oud-)docenten kunnen voor het volledige programma en kaartverkoop terecht op scala-college.heefteenreunie.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!