Wille Donker
Advertorial Economie

Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’

Reorganiseren in coronatijd: het is soms helaas onvermijdelijk. Naast het feit dat reorganiseren ingrijpend kan zijn, vereist een reorganisatie de nodige (vak)kennis. De advocaten van Wille Donker willen deze kennis graag delen en de Alphense ondernemers op dit punt bijpraten. Alphens.nl ging met hen in gesprek.

Kunt u Wille Donker advocaten introduceren?

Wille Donker advocaten is al bijna 50 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor ondernemers in en natuurlijk ook buiten Alphen aan den Rijn. Daarnaast weten ook particulieren, overheden en multinationals de weg naar ons kantoor te vinden. Vanuit onze specialistische praktijkgroepen combineren wij hoogstaande juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en kennis van het bedrijf van onze cliënten. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze cliënten het perfecte advies op maat leveren.

Wat kan men van het webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ verwachten?

Door de huidige crisis zullen helaas veel bedrijven moeten reorganiseren. Reorganiseren wordt vaak gezien als iets negatiefs, doordat het geregeld gepaard gaat met ontslag(en). Dat is begrijpelijk, maar een reorganisatie biedt soms ook kansen. Denk daarbij aan de herstructurering van een onderneming of onderdelen daarvan.

Bij een reorganisatie spelen natuurlijk tal van vragen een rol, zoals: Waar moet ik precies aan denken bij een reorganisatie? Waar liggen de kansen en de risico’s? Hoeveel tijd neemt het in beslag? Moet ik in overleg met de ondernemingsraad of een vakbond? Aan welke kosten moet ik denken? En welke besparing levert de reorganisatie dan op? Op deze en andere vragen geven wij in ons webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ antwoord.

Waarom een webinar?

In het verleden hebben wij diverse seminars georganiseerd op ons kantoor. Door de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. We zullen het seminar dus online presenteren. Het webinar is kosteloos en inschrijven is niet vereist.

Wanneer vindt het webinar plaats?

Het webinar vindt plaats op donderdag 2 juli aanstaande om 15:00 uur en is te volgen via onderstaande link. Als er vooraf al vragen zijn, kunnen deze worden gemaild naar seminar@willedonker.nl. Wij zullen deze vragen zoveel als mogelijk aan bod laten komen tijdens het webinar.

Datum: 2 juli 2020
Tijd: 15:00 uur
Locatie: www.willedonker.nl/nieuws/webinar-reorganiseren-in-60-minuten/
Prijs: kosteloos

logo wille donker.jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:40

Gebiedsagenda onbekend bij inwoners

De Alphense gemeenteraad heeft donderdag 28 maart de Gebiedsagenda dorpen en wijken vastgesteld. Hierover is eerder uitgebreid gesproken. GroenLinks wil echter een wijziging: "Wij zien graag een actieplan om de Gebiedsagenda beter onder de aandacht van de inwoners te brengen." De gemeenteraad vindt dit voor nu niet nodig.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:32

Gebiedsplan als visitekaartje

Naar aanleiding van een motie van GroenLinks gaat het college van Alphen aan den Rijn aan de slag met een betere communicatie rond de gebiedsagenda’s. Een gebiedsagenda is een plan om de leefbaarheid van een wijken of dorp te verbeteren. Betere communicatie hierover is volgens GroenLinks essentieel voor het slagen van de plannen. De motie werd mede ingediend door de andere oppositiepartijen: PvdA, SP, CU, SGP, FvD, RGL en ONS.

Politiek vandaag 13:19

Erfgoedfonds Alphen aan den Rijn voor 2024 weer gevuld

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft het Erfgoedfonds opnieuw gevuld. Vanuit dit fonds worden projecten op het gebied van beleving van erfgoed gesubsidieerd. Het gaat vooral om projecten die door groepen inwoners en kleine organisaties worden geïnitieerd.

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."