Wille Donker
Advertorial Economie

Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’

Reorganiseren in coronatijd: het is soms helaas onvermijdelijk. Naast het feit dat reorganiseren ingrijpend kan zijn, vereist een reorganisatie de nodige (vak)kennis. De advocaten van Wille Donker willen deze kennis graag delen en de Alphense ondernemers op dit punt bijpraten. Alphens.nl ging met hen in gesprek.

Kunt u Wille Donker advocaten introduceren?

Wille Donker advocaten is al bijna 50 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor ondernemers in en natuurlijk ook buiten Alphen aan den Rijn. Daarnaast weten ook particulieren, overheden en multinationals de weg naar ons kantoor te vinden. Vanuit onze specialistische praktijkgroepen combineren wij hoogstaande juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en kennis van het bedrijf van onze cliënten. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze cliënten het perfecte advies op maat leveren.

Wat kan men van het webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ verwachten?

Door de huidige crisis zullen helaas veel bedrijven moeten reorganiseren. Reorganiseren wordt vaak gezien als iets negatiefs, doordat het geregeld gepaard gaat met ontslag(en). Dat is begrijpelijk, maar een reorganisatie biedt soms ook kansen. Denk daarbij aan de herstructurering van een onderneming of onderdelen daarvan.

Bij een reorganisatie spelen natuurlijk tal van vragen een rol, zoals: Waar moet ik precies aan denken bij een reorganisatie? Waar liggen de kansen en de risico’s? Hoeveel tijd neemt het in beslag? Moet ik in overleg met de ondernemingsraad of een vakbond? Aan welke kosten moet ik denken? En welke besparing levert de reorganisatie dan op? Op deze en andere vragen geven wij in ons webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ antwoord.

Waarom een webinar?

In het verleden hebben wij diverse seminars georganiseerd op ons kantoor. Door de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. We zullen het seminar dus online presenteren. Het webinar is kosteloos en inschrijven is niet vereist.

Wanneer vindt het webinar plaats?

Het webinar vindt plaats op donderdag 2 juli aanstaande om 15:00 uur en is te volgen via onderstaande link. Als er vooraf al vragen zijn, kunnen deze worden gemaild naar seminar@willedonker.nl. Wij zullen deze vragen zoveel als mogelijk aan bod laten komen tijdens het webinar.

Datum: 2 juli 2020
Tijd: 15:00 uur
Locatie: www.willedonker.nl/nieuws/webinar-reorganiseren-in-60-minuten/
Prijs: kosteloos

logo wille donker.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.