Wille Donker
Advertorial Economie

Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’

Reorganiseren in coronatijd: het is soms helaas onvermijdelijk. Naast het feit dat reorganiseren ingrijpend kan zijn, vereist een reorganisatie de nodige (vak)kennis. De advocaten van Wille Donker willen deze kennis graag delen en de Alphense ondernemers op dit punt bijpraten. Alphens.nl ging met hen in gesprek.

Kunt u Wille Donker advocaten introduceren?

Wille Donker advocaten is al bijna 50 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor ondernemers in en natuurlijk ook buiten Alphen aan den Rijn. Daarnaast weten ook particulieren, overheden en multinationals de weg naar ons kantoor te vinden. Vanuit onze specialistische praktijkgroepen combineren wij hoogstaande juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en kennis van het bedrijf van onze cliënten. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze cliënten het perfecte advies op maat leveren.

Wat kan men van het webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ verwachten?

Door de huidige crisis zullen helaas veel bedrijven moeten reorganiseren. Reorganiseren wordt vaak gezien als iets negatiefs, doordat het geregeld gepaard gaat met ontslag(en). Dat is begrijpelijk, maar een reorganisatie biedt soms ook kansen. Denk daarbij aan de herstructurering van een onderneming of onderdelen daarvan.

Bij een reorganisatie spelen natuurlijk tal van vragen een rol, zoals: Waar moet ik precies aan denken bij een reorganisatie? Waar liggen de kansen en de risico’s? Hoeveel tijd neemt het in beslag? Moet ik in overleg met de ondernemingsraad of een vakbond? Aan welke kosten moet ik denken? En welke besparing levert de reorganisatie dan op? Op deze en andere vragen geven wij in ons webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’ antwoord.

Waarom een webinar?

In het verleden hebben wij diverse seminars georganiseerd op ons kantoor. Door de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. We zullen het seminar dus online presenteren. Het webinar is kosteloos en inschrijven is niet vereist.

Wanneer vindt het webinar plaats?

Het webinar vindt plaats op donderdag 2 juli aanstaande om 15:00 uur en is te volgen via onderstaande link. Als er vooraf al vragen zijn, kunnen deze worden gemaild naar seminar@willedonker.nl. Wij zullen deze vragen zoveel als mogelijk aan bod laten komen tijdens het webinar.

Datum: 2 juli 2020
Tijd: 15:00 uur
Locatie: www.willedonker.nl/nieuws/webinar-reorganiseren-in-60-minuten/
Prijs: kosteloos

logo wille donker.jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.