Wilskracht gymnasten in nationale beloftenselectie

De Alphense ritmische gymnasten Lisa Oosterom en Femke Barhorst, beide 12 jaar, zijn opnieuw geselecteerd voor de nationale beloftenselectie ritmische gymnastiek.

Deze selectie richt zich op de grootste jeugdtalenten van Nederland met als doelstelling deelname aan internationale wedstrijden namens Nederland. Lisa en Femke kregen deze uitnodiging op basis van de resultaten van het Nederlands Kampioenschap 2019. In de allround finale bij de pre-junioren werd Femke tweede en Lisa vierde. Beide meisjes trainen vijf keer per week bij RKSV Wilskracht en zullen samen met andere getalenteerde gymnasten gaan deelnemen aan meerdere landelijke trainingen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.