Subway
Winactie Winkels

Win 1,5 meter aan Sub’s bij Subway Baronie

We moeten ons voorlopig nog houden aan de 1,5 meter afstand. Wil jij in het echt ervaren hoeveel 1,5 meter is? Goed nieuws! Wij mogen namens Subway een 1,5 meter aan Sub’s weggeven.

Wat kun je winnen?  

Een 1,5 meter aan sub’s naar keuze van Subway Baronie. Met 5 Footlongs creëer je 1,5 meter aan Sub’s. Nodig je vrienden of familie uit en geniet op gepaste afstand van deze heerlijke Sub’s. Subway doet er een speciale verpakking bij en zo heb jij een leuk verwenmomentje!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de 1,5 meter aan sub’s, moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven waarom en met wie jij de sub’s op zou willen eten.

Deze winactie loopt tot vrijdag 3 juli. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

1500 millimeter sub winactie.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:21

Museumpark Archeon is gesloten, maar de werkzaamheden gaan gewoon door

Vanwege de coronamaatregelen is museumpark Archeon momenteel gesloten, maar dit betekent niet dat er niks gedaan wordt in het museumpark. Archeon is namelijk volop bezig met werkzaamheden, zoals het onderhoud en behoud van hun archeologische voorwerpen en reconstructies.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Alphense Dionne is demonstrant, geen relschopper: “Vernielingen aanrichten gaat aan de boodschap voorbij”

Tijdens de avondklokrellen werden relschoppers hard aangepakt door de Mobiele Eenheid (ME). Maar in hun midden waren ook demonstranten die juist een vreedzaam protest willen. Op Facebook roept de Alphense Dionne Severijn mededemonstranten daarom op om tijdens komende demonstraties te gaan zitten, zodat de ME onderscheid kan maken tussen demonstranten en relschoppers.

Advertorial Onderwijs vandaag 13:14

Leer het Scala College kennen met de online Scala Kennisquiz

Deze week heeft het Scala College al vele basisschoolleerlingen online mogen ontvangen. Via webinars en meet & greets hebben zij kennis kunnen maken met de school. Als afsluiting organiseren ze vrijdag 29 januari een leuke Scala Kennisquiz!

Alphense Zendmast vandaag 12:25

Alle lampen van de Alphense zendmast doen het weer

Het hield veel Alphenaren afgelopen periode nogal bezig, de ene lamp van de Alphense zendmast die defect was. Maar goed nieuws: de lamp is weer gemaakt, dus de zendmast schijnt weer als nieuw.

Advertorial Horeca vandaag 10:54

May we be your Valentine?

Zondag 14 februari is de dag van de liefde! En liefde hebben we nodig, nu meer dan ooit… Bij Hen kan jouw liefde en steun ook meer dan ooit gebruiken. Onder het motto ‘liefde gaat door de maag’ hebben ze verschillende mogelijkheden.