Subway
Winactie Winkels

Win 1,5 meter aan Sub’s bij Subway Baronie

We moeten ons voorlopig nog houden aan de 1,5 meter afstand. Wil jij in het echt ervaren hoeveel 1,5 meter is? Goed nieuws! Wij mogen namens Subway een 1,5 meter aan Sub’s weggeven.

Wat kun je winnen?  

Een 1,5 meter aan sub’s naar keuze van Subway Baronie. Met 5 Footlongs creëer je 1,5 meter aan Sub’s. Nodig je vrienden of familie uit en geniet op gepaste afstand van deze heerlijke Sub’s. Subway doet er een speciale verpakking bij en zo heb jij een leuk verwenmomentje!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de 1,5 meter aan sub’s, moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven waarom en met wie jij de sub’s op zou willen eten.

Deze winactie loopt tot vrijdag 3 juli. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

1500 millimeter sub winactie.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.