Castellum
Winactie Cultuur

Win 2x2 tickets voor Verliefd op Ibiza de Musical in Castellum

Op zondag 15 maart staat Verliefd op Ibiza de Musical op de planken in Castellum. Heb jij zin in een gezellig uitje? Goed nieuws! Wij mogen 2x2 kaarten weggeven.

Wat kun je winnen?

2x2 tickets voor Verliefd op Ibiza de Musical in Castellum op zondag 15 maart. Verliefd op Ibiza is dé feel-good musical over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de tickets moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in de reacties jouw favoriete feestbeest taggen. Donderdag 12 maart maken we de winnaars bekend, dus houd Alphens.nl goed in de gaten! 

Winnaars

Myrte de Winter-Van den Heuvel en Annelies Windhorst-Claij hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.