Castellum
Winactie Cultuur

Win 2x2 tickets voor Verliefd op Ibiza de Musical in Castellum

Op zondag 15 maart staat Verliefd op Ibiza de Musical op de planken in Castellum. Heb jij zin in een gezellig uitje? Goed nieuws! Wij mogen 2x2 kaarten weggeven.

Wat kun je winnen?

2x2 tickets voor Verliefd op Ibiza de Musical in Castellum op zondag 15 maart. Verliefd op Ibiza is dé feel-good musical over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de tickets moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in de reacties jouw favoriete feestbeest taggen. Donderdag 12 maart maken we de winnaars bekend, dus houd Alphens.nl goed in de gaten! 

Winnaars

Myrte de Winter-Van den Heuvel en Annelies Windhorst-Claij hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!