IJssalon Sebastiaan
Winactie Horeca

Win 4x1 bak met ijs van IJssalon Sebastiaan

Het is prachtig weer buiten en dat schreeuwt natuurlijk om lekker ijs. Voor alle ijsliefhebbers hebben we goed nieuws, want wij mogen namens IJssalon Sebastiaan 4 bakken met ijs weggeven!

Wat kun je winnen?

Eén van de vier bakken ijs van IJssalon Sebastiaan. De smaak kun je zelf kiezen in overleg met de ijssalon. Het ijs hoeft overigens niet in één keer op, je kunt het gewoon thuis invriezen! Zin in een Paas-vlaai of Paas-toetje? Bestellen kan vanaf nu online bij IJssalon Sebastiaan. Bestellingen die voor 10 april binnen zijn, worden gratis thuisbezorgd op zaterdag 11 april. Let op: bezorging alleen in Alphen aan den Rijn.

Meer weten over IJssalon Sebastiaan? Lees dan hier verder!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op één van de vier bakken met ijs, moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie degene(n) taggen met wie je het ijs op zou willen eten.

Deze winactie loopt tot vrijdag 10 april. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Paasadv2020Alphens.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca vandaag 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:29

Kabinet kiest voor invoeren quarantaineplicht

De GGD merkt dat mensen regelmatig niet mee willen werken aan het bron- en contactonderzoek en dat zij zich niet houden aan het advies om thuis in quarantaine te gaan. Daarom gaan ze over tot een quarantaineplicht. Mensen die zich hier niet aan houden kunnen rekenen op fikse consequenties.

Advertorial Economie vandaag 10:33

Bedrijven doen iets extra’s om thuiswerkers blijk van waardering te geven

Poll Promotion is dé specialist op het gebied van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. Ook tijdens de eerste maanden van de corona-uitbraak ging dat gewoon door. “Bedrijven laten de waardering voor hun personeel meer dan ooit blijken met een persoonlijke attentie”, vertelt eigenaresse Sanne van de Poll.