Winactie Evenementen

WIN 4x2 tickets voor het Wet ’n Wild Beachfestival

Heerlijke House platen op een zomers dagje aan de Zegerplas, wat wil je nog meer? Gelukkig is het Wet 'n Wild Beachfestival zaterdag 6 augustus terug van weggeweest! En wij mogen 4x2 tickets weggeven.

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor het Wet 'n Wild Beachfestival op zaterdag 6 augustus. Deze prijs geven wij maar liefst 4x weg! Tijdens het Wet 'n Wild Beachfestival treden op twee podia verschillende House en Urban artiesten zoals Benny Rodrigues, Joey Daniel, Wouter S, en nog veel meer op. Dat wil je niet missen!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op twee tickets voor het Wet 'n Wild Beachfestival moet je onder dit bericht op Facebook je favoriete festivalmaatje taggen.

Deze winactie loopt tot donderdag 4 augustus. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Er zijn vier gelukkige winnaars, gefeliciteerd allemaal!

  • Monika van der Starren
  • Jasmijn Dijkstra
  • Timo de Vries
  • Marian Stoter

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:59

Zin in Zondag 28 augustus: lezing thrillerschrijver Jet van Vuuren

Tijdens deze speciale editie van Zin in Zondag op 28 augustus vertelt  Jet van Vuuren alles over haar gloednieuwe boek 'Obsessie'. Ook geeft de thrillerschrijfster een sneak preview van het boek waar ze momenteel aan werkt.

Limesjaar 2022 gisteren 12:14

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Werken gisteren 10:34

De nieuwste vacatures van week 32

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.