Winactie Evenementen

WIN 5x2 tickets voor het uitverkochte concert van Vrienden van Amstel LIVE

De artiesten die optreden tijdens het Zomerspektakel aan het Meer alvast in actie zien? Goed nieuws! Het Zomerspektakel aan het Meer geeft 5x2 tickets weg voor het uitverkochte concert van de Vrienden van Amstel LIVE op vrijdag 20 januari 2023. Dat wil je niet missen!

De rapkunsten van Kraantje Pappie live bewonderen? Xander de Buisonjé op het podium los zien gaan? De tent afbreken met Chef’Special? Of meezingen met de hits van FLEMMING? Dat kan niet alleen tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op 2, 3 en 4 juni, maar ook tijdens de Vrienden van Amstel LIVE.

De deuren van de grootste kroeg van Nederland zijn vrijwel de gehele maand januari geopend vanwege het 25-jarig jubileum. En jij kan dit feestje meevieren op vrijdag 20 januari 2023! Het Zomerspektakel aan het Meer stelt namelijk 5x2 tickets beschikbaar voor het uitverkochte concert.

Hoe maak je kans?

  1. Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl en meld je aan voor de pre sale
  2. Volg Zomerspektakel aan het Meer op Facebook of Instagram
  3. Like de Facebookpost of Instagrampost van het Zomerspektakel aan het Meer & tag de persoon met wie je naar het concert wil gaan
  4. Duimen maar!

Meedoen kan tot maandag 16 januari 23:59 uur. De winnaars worden dinsdag 17 januari bekend gemaakt!

Winnaars

Sylvia van Delft (Facebook), Sjouke Klok (Facebook), Fleur van ’t Hoog (Facebook), @lottevantijger (Instagram), en @anita_koetje (Instagram), hebben gewonnen, gefeliciteerd! Winnaars kunnen de hele week tussen 09:00 uur en 17:00 uur hun tickets ophalen bij SERA Business Design (Raadhuisstraat 211, Alphen aan den Rijn).

Heb jij je op een eerder moment al aangemeld voor de pre sale? Dan maak je natuurlijk ook kans op de tickets!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.