Winactie Evenementen

WIN 5x2 tickets voor het uitverkochte concert van Vrienden van Amstel LIVE

De artiesten die optreden tijdens het Zomerspektakel aan het Meer alvast in actie zien? Goed nieuws! Het Zomerspektakel aan het Meer geeft 5x2 tickets weg voor het uitverkochte concert van de Vrienden van Amstel LIVE op vrijdag 20 januari 2023. Dat wil je niet missen!

De rapkunsten van Kraantje Pappie live bewonderen? Xander de Buisonjé op het podium los zien gaan? De tent afbreken met Chef’Special? Of meezingen met de hits van FLEMMING? Dat kan niet alleen tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op 2, 3 en 4 juni, maar ook tijdens de Vrienden van Amstel LIVE.

De deuren van de grootste kroeg van Nederland zijn vrijwel de gehele maand januari geopend vanwege het 25-jarig jubileum. En jij kan dit feestje meevieren op vrijdag 20 januari 2023! Het Zomerspektakel aan het Meer stelt namelijk 5x2 tickets beschikbaar voor het uitverkochte concert.

Hoe maak je kans?

  1. Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl en meld je aan voor de pre sale
  2. Volg Zomerspektakel aan het Meer op Facebook of Instagram
  3. Like de Facebookpost of Instagrampost van het Zomerspektakel aan het Meer & tag de persoon met wie je naar het concert wil gaan
  4. Duimen maar!

Meedoen kan tot maandag 16 januari 23:59 uur. De winnaars worden dinsdag 17 januari bekend gemaakt!

Winnaars

Sylvia van Delft (Facebook), Sjouke Klok (Facebook), Fleur van ’t Hoog (Facebook), @lottevantijger (Instagram), en @anita_koetje (Instagram), hebben gewonnen, gefeliciteerd! Winnaars kunnen de hele week tussen 09:00 uur en 17:00 uur hun tickets ophalen bij SERA Business Design (Raadhuisstraat 211, Alphen aan den Rijn).

Heb jij je op een eerder moment al aangemeld voor de pre sale? Dan maak je natuurlijk ook kans op de tickets!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.