Winactie Evenementen

WIN 5x2 tickets voor het uitverkochte concert van Vrienden van Amstel LIVE

De artiesten die optreden tijdens het Zomerspektakel aan het Meer alvast in actie zien? Goed nieuws! Het Zomerspektakel aan het Meer geeft 5x2 tickets weg voor het uitverkochte concert van de Vrienden van Amstel LIVE op vrijdag 20 januari 2023. Dat wil je niet missen!

De rapkunsten van Kraantje Pappie live bewonderen? Xander de Buisonjé op het podium los zien gaan? De tent afbreken met Chef’Special? Of meezingen met de hits van FLEMMING? Dat kan niet alleen tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op 2, 3 en 4 juni, maar ook tijdens de Vrienden van Amstel LIVE.

De deuren van de grootste kroeg van Nederland zijn vrijwel de gehele maand januari geopend vanwege het 25-jarig jubileum. En jij kan dit feestje meevieren op vrijdag 20 januari 2023! Het Zomerspektakel aan het Meer stelt namelijk 5x2 tickets beschikbaar voor het uitverkochte concert.

Hoe maak je kans?

  1. Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl en meld je aan voor de pre sale
  2. Volg Zomerspektakel aan het Meer op Facebook of Instagram
  3. Like de Facebookpost of Instagrampost van het Zomerspektakel aan het Meer & tag de persoon met wie je naar het concert wil gaan
  4. Duimen maar!

Meedoen kan tot maandag 16 januari 23:59 uur. De winnaars worden dinsdag 17 januari bekend gemaakt!

Winnaars

Sylvia van Delft (Facebook), Sjouke Klok (Facebook), Fleur van ’t Hoog (Facebook), @lottevantijger (Instagram), en @anita_koetje (Instagram), hebben gewonnen, gefeliciteerd! Winnaars kunnen de hele week tussen 09:00 uur en 17:00 uur hun tickets ophalen bij SERA Business Design (Raadhuisstraat 211, Alphen aan den Rijn).

Heb jij je op een eerder moment al aangemeld voor de pre sale? Dan maak je natuurlijk ook kans op de tickets!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Politiek plein vandaag 14:32

Gebiedsplan als visitekaartje

Naar aanleiding van een motie van GroenLinks gaat het college van Alphen aan den Rijn aan de slag met een betere communicatie rond de gebiedsagenda’s. Een gebiedsagenda is een plan om de leefbaarheid van een wijken of dorp te verbeteren. Betere communicatie hierover is volgens GroenLinks essentieel voor het slagen van de plannen. De motie werd mede ingediend door de andere oppositiepartijen: PvdA, SP, CU, SGP, FvD, RGL en ONS.

Politiek vandaag 13:19

Erfgoedfonds Alphen aan den Rijn voor 2024 weer gevuld

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft het Erfgoedfonds opnieuw gevuld. Vanuit dit fonds worden projecten op het gebied van beleving van erfgoed gesubsidieerd. Het gaat vooral om projecten die door groepen inwoners en kleine organisaties worden geïnitieerd.

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.