OFYR
Winactie Eten en drinken

WIN barbecue catering op locatie van Ray’s Barbecue Place

Ben jij een liefhebber van barbecueën? En organiseer jij binnenkort een feestje? Let dan op! Wij mogen namens Ray’s Barbecue Place een barbecue catering op locatie weggeven. En dat ter waarde van maar liefst € 500!

Wat kun je winnen?

Een barbecue catering op locatie ter waarde van € 500. Dit wordt verzorgd door Ray’s Barbecue Place, dé barbecue speciaalzaak van Alphen aan den Rijn en omgeving. Hij komt met de OFYR Trailer op een locatie naar keuze. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan stem je alle details af met Ray’s Barbecue Place.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de mensen taggen die op jouw feestje moeten komen. Ook moet je Ray’s Barbecue Place volgen op Instagram (@rays_barbecue_place) en Facebook (@ray’s barbecue place).

Deze winactie loopt tot maandag 11 juli. Op dinsdag 12 juli maken wij de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Angelique Gelderblom heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.