Aspergehof Noordam
Winactie Overige

Win een aspergediner voor vier personen

De tijd van de asperges is weer aangebroken. Ter gelegenheid hiervan mogen wij namens Aspergehof Noordam een aspergediner voor vier personen weggeven. Alle ingrediënten voor een heerlijk diner worden bij jou thuisbezorgd, je hoeft het dan alleen nog zelf klaar te maken!

Wat kun je winnen?

Een aspergediner voor vier personen, thuis te bereiden. Het diner bestaat uit 24 geschilde asperges klasse AA, 500 gr krieltjes, 200 gr boerenboter, 6 verse eitjes en een moot Bawykof zalm (ca. 300 gr). Let op: dit diner wordt vers bezorgd. De producten zijn ten minste 3 dagen houdbaar. Je kunt het diner bereiden op een door jouw gewenst tijdstip. Aspergehof Noordam bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn (2401/2409), Woubrugge en Hoogmade. De asperges kun je bestellen via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het aspergediner moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie degene(n) taggen met wie je van het aspergediner zou willen genieten.

Deze actie loopt tot donderdag 26 maart. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 19:25

Boodschap Rutte: houd vol en vier Pasen thuis

Geen nieuwe of aangepaste maatregelen tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Wel een duidelijke boodschap: houd vol en vier Pasen thuis. 

Politiek vandaag 19:19

Alle besluiten rond het Sociaal Domein uitgesteld

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat de besluitvorming rond het Sociaal Domein wordt uitgesteld tot september. Het gaat om organisaties die een plan in moeten dienen om voor de gemeente welzijnstaken uit te voeren. 

Politiek vandaag 18:23

Gemeente steunt Voedselbank in ieder geval tot 1 juni

De gemeente Alphen aan den Rijn geeft de Alphense Voedselbank een incidentele bijdrage. Deze is bedoeld om tot 1 juni alle klanten van waardebonnen voor een supermarkt te voorzien. Dat meldt wethouder Han de Jager.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:18

Supermarkten bij hoge uitzondering geopend op Eerste Paasdag

Om de drukte bij supermarkten tijdens het paasweekend zoveel mogelijk te verspreiden, heeft het college van burgemeester en wethouders bij hoge uitzondering besloten dat supermarkten op Eerste Paasdag open mogen.