Aspergehof Noordam
Winactie Overige

Win een aspergediner voor vier personen

De tijd van de asperges is weer aangebroken. Ter gelegenheid hiervan mogen wij namens Aspergehof Noordam een aspergediner voor vier personen weggeven. Alle ingrediënten voor een heerlijk diner worden bij jou thuisbezorgd, je hoeft het dan alleen nog zelf klaar te maken!

Wat kun je winnen?

Een aspergediner voor vier personen, thuis te bereiden. Het diner bestaat uit 24 geschilde asperges klasse AA, 500 gr krieltjes, 200 gr boerenboter, 6 verse eitjes en een moot Bawykof zalm (ca. 300 gr). Let op: dit diner wordt vers bezorgd. De producten zijn ten minste 3 dagen houdbaar. Je kunt het diner bereiden op een door jouw gewenst tijdstip. Aspergehof Noordam bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn (2401/2409), Woubrugge en Hoogmade. De asperges kun je bestellen via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het aspergediner moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie degene(n) taggen met wie je van het aspergediner zou willen genieten.

Deze actie loopt tot donderdag 26 maart. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek vandaag 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige vandaag 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige vandaag 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.