Proeflokaal Bregje

Win een BBQ box met een fles wijn van Proeflokaal Bregje

Geniet jij graag van de zon in de tuin of op het balkon? Dan heeft Proeflokaal Bregje speciaal voor jou de BBQ box samengesteld. En liefhebbers opgelet, want wij mogen een BBQ box weggeven!

Wat kun je winnen?

Een BBQ box van Proeflokaal Bregje. De box bestaat uit 2 worstjes, 2 kipspiesjes, 2 gambaspiesjes, 2 hamburgers, 2 biefstuk, een heerlijke pastasalade, een frisse aardappelsalade, een broodje, verschillende sausjes en dips en een nagerecht om van te smullen. Als drankje kun je kiezen uit 4 flesjes Corona, een fles rosé, of een fles witte wijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten waarom je de BBQ box zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot dinsdag 12 mei. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Dendro de Graaf is de winnaar, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?