Koeien en Kaas
Winactie Horeca

Win een BBQ pakket van Koeien en Kaas

Koeien en Kaas heeft heerlijke BBQ pakketten samengesteld, zo kun jij met mooi weer heerlijk de barbecue aansteken. Ben jij een echte liefhebber van vlees op de BBQ? Goed nieuws! Wij mogen namens Koeien en Kaas een basis BBQ pakket weggeven.

Wat kun je winnen?

Een basis BBQ pakket van Koeien en Kaas ter waarde van € 49,50. Dit pakket is geschikt voor vijf personen en bestaat uit 4x 'Koeien en Kaas' burgers, 4 x Kogelbiefstuk, 4 x Rib-Eye, kruidenolie, chimichurri, BBQ-saus en truffelmayonaise.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op dit BBQ pakket moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten met wie je van het vlees wilt gaan genieten.

Deze winactie loopt tot dinsdag 26 mei. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Jolanda van Kessel heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Kampdorp

Het Romeinse castellum Albaniana was een klein grensfort. Net als alle andere forten was ook het Alphense fort een magneet voor handelaren en ambachtslieden. Zij woonden in de vicus, het kampdorp. Daar woonden trouwens ook vrouwen en kinderen van de legionairs.

Politiek vandaag 10:35

Veel informatiemarkten na zomerreces politiek

De politieke partijen in Alphen aan den Rijn hebben donderdag 9 juli gevraagd om meer informatie over een waslijst aan onderwerpen die in de jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en kaderbrief 2021 voorbij komen. De raad wil inhoudelijk meer weten over waar de gemeente haar geld aan uitgeeft.

Horeca gisteren 17:55

Twee weken na de grote brand bij Proto: Nikos en Alekos willen sterker terugkeren

Vandaag, zaterdag 11 juli, is het precies twee weken geleden dat Nikos en Alekos Baloumis zagen hoe een grote brand een ravage aanrichtte aan hun geliefde restaurant Proto. De broers zijn momenteel druk bezig om zo snel mogelijk weer open te kunnen: "We willen Proto terugbrengen op een efficiëntere, mooiere manier." 

Natuur en recreatie gisteren 15:03

Wet ’n Wild WakePark is een nieuw obstakel rijker: de ‘poolgap’

Het begon allemaal in april 1999. Toen draaide de baan zijn eerste rondje en begon het Wet ’n Wild WakePark met nul obstakels in het water. Nu, 21 jaar later, liggen er negen obstakels in het water. En zaterdag 11 juli is daar het grootste obstakel van Nederland bij gekomen: de ‘poolgap’.