Koeien en Kaas heeft speciaal voor de Sinterklaasperiode de Pieten Express in het leven geroepen. Sinterklaas of een van zijn pieten komt dan een maaltijd bij jou thuis bezorgen. Wij mogen namens Koeien en Kaas een bezoekje van Sinterklaas én een kindermenu weggeven!

Wat kun je winnen?

Een bezoekje van Sinterklaas en één kindermenu, bestaande uit een kindercheeseburger en een dessert. Deze prijs wordt aangeboden door Koeien en Kaas. Zo maak je van Sinterklaas een waar feestje!

Wil jij verzekerd zijn dat Sinterklaas of een van de pieten bij jou op de stoep staat? Bestel dan tot 5 december eten bij Koeien en Kaas. Sinterklaas wil natuurlijk zeker weten dat hij het juiste kindje opzoekt in zijn Rode Boek voordat hij op bezoek komt, dus reserveren is uitsluitend telefonisch mogelijk via 0182 686976. Een bezoek van een van de pieten kun je wel gewoon via de website reserveren. Dit kan tot vrijdag 16:00 uur voor vrijdag of zaterdag.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij kans zou willen maken.

Deze winactie loopt tot woensdag 2 december. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Bianca van den Heuvel heeft gewonnen, gefeliciteerd!