The Center of Beauty

Win een bindweefselkuur van The Center of Beauty

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dat komt mooi uit, want wij mogen namens The Center of Beauty een bindweefselkuur ter waarde van € 299 weggeven! Met deze intensieve behandeling geef je jouw huid de ultieme boost.

Wat kun je winnen?

Een bindweefselkuur van The Center of Beauty ter waarde van € 299. Dit houdt in dat je vier intensieve behandelingen krijgt. De bindweefselmassage is een intensieve behandeling die jouw huid echt een ultieme boost geeft.

Tijdens een bindweefselmassage worden intensieve en diepe massagegrepen op de huid toegepast. Hierdoor wordt de aanmaak van collagene en elastine vezels door fibroblasten gestimuleerd. Collageen en elastine is verantwoordelijk voor een stevige, elastische huid. Bindweefselmassage optimaliseert de huidconditie waardoor de huid gezonder en steviger wordt en een gezonde teint krijgt.

Door het Spicey Skinshock masker die The Center of Beauty tijdens deze behandeling gebruikt, verbetert de doorbloeding en krijgt jouw huid een zuurstofimpuls. Het masker egaliseert en verstevigt maximaal en zorgt voor een stralende huid van gezicht, hals en decolleté. De werkstoffen van de producten worden nog beter door de huid opgenomen. Meer informatie en vrijblijvend contact via 0631902524 of info@thecenterofbeauty.nl.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de bindweefselkuur moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten waarom je de kuur zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot maandag 22 juni. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

De winnaar is Anja Tamira, gefeliciteerd! Wil jij ook genieten van deze behandeling van The Center of Beauty? De hele maand juni is de behandeling in de aanbieding voor € 149,50!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.