Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Actie

Win een boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort

Ben jij toe aan een nieuwe boxspring? Of gun je het iemand die een goede nachtrust kan gebruiken? Goed nieuws! Dutch Dream geeft deze splinternieuwe boxspring weg!

Dutch Dream is een beddenspecialist met een eigen fabriek waarbij persoonlijk advies en kwaliteit centraal staat. Met trots kunnen ze zeggen dat iedere boxspring uniek is en handmatig in Ter Aar wordt geproduceerd. In hun eigen fabriek maken ze boxsprings en matrassen volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Daarnaast is Dutch Dream ook dealer van onder andere M line, Pullman, Caresse, Cinderella en Poseidon.

Black Friday actie

Dutch Dream heeft tijdens Black Friday spectaculaire acties, waarvan één het weggeven van deze mooie boxspring is. Wil je ook kans maken? Inschrijven kan heel eenvoudig via deze link. Hierdoor word je ook als eerste op de hoogte gesteld van de Black Friday acties. Wil je de uitgebreide en puur Hollandse collectie van Dutch Dream graag bekijken? Kom dan gerust eens langs bij een van de winkels in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Ter Aar (Geerweg 42A), Delft of Naaldwijk. 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.