Eazie Alphen
Winactie Horeca

Win een cadeaubon van Eazie ter waarde van € 25

Eazie Alphen bestaat alweer een half jaar en daarbovenop hebben ze ook nog een nieuw menu met nieuwe pokébowl varianten en nieuwe wraps. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom mogen wij namens Eazie Alphen 2x een cadeaubon ter waarde van € 25 weggeven. Dat wordt smullen!

Wat kun je winnen?

Een cadeaubon van Eazie ter waarde van € 25. Deze prijs wordt 2x weggegeven. Heb jij altijd al Eazie willen proberen? Of ben je gewoon een grote fan van Eazie? Dan is dit dus je kans!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een cadeaubon moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten waarom jij deze prijs zou willen winnen. Ook moet je Eazie Alphen (@eaziealphenadrijn) volgen op Instagram.

Deze winactie loopt tot maandag 23 november. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Willeke Silva de Freitas en Claudia Pouleyn hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:42

Aanvraag bijdrage impulsgelden voor woningbouw in Rijnhaven

In Alphen aan den Rijn is een groot tekort aan woningen. Daarom zoekt de gemeente naar extra mogelijkheden voor woningbouw. Een groot project is het gebied Rijnhaven. Dit moet een gebied worden waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

Advertorial Economie vandaag 18:04

Ontevreden over uw huidige boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.

Politiek vandaag 16:47

Nieuw appartementencomplex langs Churchilllaan

Niersman Projectontwikkeling is van plan om langs de Churchilllaan 71 appartementen te bouwen. Een kwart hiervan is bestemd voor sociale huur en 10 procent voor middenhuur. Om de haalbaarheid van het schetsontwerp te onderzoeken sluiten gemeente Alphen aan den Rijn en Niersman een overeenkomst.

Politiek vandaag 16:13

Plan van aanpak voor multiculturele Edelstenenbuurt

De Edelstenenbuurt rond de hoogbouw Briljantstraat en Diamantstraat wordt geplaagd door terugkerende incidenten, ondanks veel positieve zaken. Met een Plan van Aanpak wil gemeente Alphen aan den Rijn het tij ten goede keren.