Eazie Alphen
Winactie Horeca

Win een cadeaubon van Eazie ter waarde van € 25

Eazie Alphen bestaat alweer een half jaar en daarbovenop hebben ze ook nog een nieuw menu met nieuwe pokébowl varianten en nieuwe wraps. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom mogen wij namens Eazie Alphen 2x een cadeaubon ter waarde van € 25 weggeven. Dat wordt smullen!

Wat kun je winnen?

Een cadeaubon van Eazie ter waarde van € 25. Deze prijs wordt 2x weggegeven. Heb jij altijd al Eazie willen proberen? Of ben je gewoon een grote fan van Eazie? Dan is dit dus je kans!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een cadeaubon moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten waarom jij deze prijs zou willen winnen. Ook moet je Eazie Alphen (@eaziealphenadrijn) volgen op Instagram.

Deze winactie loopt tot maandag 23 november. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Willeke Silva de Freitas en Claudia Pouleyn hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.