Josh Walet

Win een cadeaukaart van € 100,- voor een diner bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of ‘s-Molenaarsbrug

Renault Kempenaar geeft een cadeaukaart weg ter waarde van € 100,- die je kunt inwisselen bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of ’s-Molenaarsbrug! 

Wat kun je winnen?

Een cadeaukaart van € 100,- die je kunt inwisselen bij ’s-Molenaarsbrug, Maggie Blue of Wet ’n Wild.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven met wie jij wel een hapje zou willen eten.

Deze actie loopt tot en met Maandag 3 augustus. Houdt onze Facebookpagina dus goed in de gaten!

Iedereen is een winnaar bij Renault Kempenaar. Als je hier een proefrit maakt krijg je namelijk een cadeaubon van € 25,- die te besteden is bij Wet ‘n Wild, Maggie Blue of ‘s-Molenaarsbrug. Besluit je de auto te kopen? Dan krijg je zelfs een cadeaukaart van € 100.- 

Meer lezen over deze actie van Renault? Klik dan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Alphense Zendmast gisteren 13:05

Alphense zendmast gedoofd voor Nacht van de Nacht

Alle lichten van de Alphense zendmast zullen zaterdagavond 24 oktober om 21:00 uur uit gaan. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Nacht van de Nacht. Tot 21:00 uur is de zendmast blauw gekleurd voor het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties.

Alphens Restaurantweek gisteren 11:59

Koeien en Kaas bij jou thuis: binnen 15 minuten je zelfgemaakte diner op tafel

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij Koeien en Kaas kunt bestellen.

Overige gisteren 10:47

Kerstmarkt bij de kringloop: “Het lijkt hier wel een tuincentrum”

Bakken vol kerstballen, engelenhaar, slingers, mokken met warme chocolademelk én een kerstbomenshow. Dat klinkt als een beschrijving van elk willekeurig tuincentrum rond de kerstperiode, maar volgende week is dit ook het geval bij Kringloop Alphen. “Je verwacht het misschien niet, maar ook kunstbomen die al een ander huis hebben gehad, kunnen er nog prachtig en vol met naalden uitzien.”