Josh Walet

Win een cadeaukaart van € 100,- voor een diner bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of ‘s-Molenaarsbrug

Renault Kempenaar geeft een cadeaukaart weg ter waarde van € 100,- die je kunt inwisselen bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of ’s-Molenaarsbrug! 

Wat kun je winnen?

Een cadeaukaart van € 100,- die je kunt inwisselen bij ’s-Molenaarsbrug, Maggie Blue of Wet ’n Wild.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven met wie jij wel een hapje zou willen eten.

Deze actie loopt tot en met Maandag 3 augustus. Houdt onze Facebookpagina dus goed in de gaten!

Iedereen is een winnaar bij Renault Kempenaar. Als je hier een proefrit maakt krijg je namelijk een cadeaubon van € 25,- die te besteden is bij Wet ‘n Wild, Maggie Blue of ‘s-Molenaarsbrug. Besluit je de auto te kopen? Dan krijg je zelfs een cadeaukaart van € 100.- 

Meer lezen over deze actie van Renault? Klik dan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!