Coiffures Gilbert

Win een complete behandeling bij Coiffures Gilbert

Op donderdag 9 juli is de eerste vlog van kapper Gilbert van Coiffures Gilbert online gegaan. In zijn vlogs voorziet Gilbert je elke week van de leukste haaradviezen en beautytips. Om dit te vieren geeft Gilbert één complete was/knip/stijl behandeling weg!

Wat kun je winnen?

Een complete was/knip/stijl behandeling bij Coiffures Gilbert. De behandeling wordt in samenspraak met Gilbert volledig op jouw wensen afgestemd. Coiffures Gilbert is gevestigd aan de Stevinstraat 2 in Alphen aan den Rijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de complete behandeling moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven wie de vlogs van Gilbert zeker moet volgen. Wil je meer weten over Gilbert en Coiffures Gilbert? Volg Coiffures Gilbert dan op Facebook en Instagram.

Deze winactie loopt tot maandag 13 juli. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Paultje Geefshuysen heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:35

Gemeente evalueert evenementenbeleid

Vorig jaar besloot de gemeente Alphen aan den Rijn om het evenementenbeleid dat in 2017 werd opgesteld, te gaan evalueren. Eind augustus 2020 is gestart met het onderzoek.

Wonen en bouwen vandaag 10:39

Woonforte start met werkzaamheden in het Rode Dorp

Woonforte gaat de eengezinswoningen in het Rode Dorp vernieuwen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Deze week zijn de eerste hekken om de woningen van fase 1 in het Rode Dorp geplaatst. Kjeld Sloop & Asbest start in oktober met de sloop van de woningen in fase 1.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 09:54

Junis Kinderopvang: spelen bij ZomerStart

PeuterStart Vivaldihof ging deze zomer twee weken eerder open voor een extra zomeraanbod voor peuters met een VVE-indicatie. Het zomeraanbod werd mogelijk gemaakt door de overheid, omdat de kinderen door de coronamaatregelen een paar maanden niet naar de peuteropvang konden.