De Zaak

Win een dag gratis sloephuur bij de Zaak

Wil je genieten op het water deze zomer, maar heb je geen boot beschikbaar? Sinds kort kun je een sloep bij De Zaak huren en ontdek je Alphen vanaf water. Wij mogen een dag sloephuur weggeven! 

Wat kun je winnen?
Een dag sloephuur bij de Zaak. Je mag zelf kiezen wie je meeneemt tijdens het dagje varen. In overleg met de Zaak spreek je een datum en tijd af. 

Wat moet je hiervoor doen?
Als je kans wil maken, moet je op dit bericht op Alphens.nl of op onze Facebookpagina reageren of liken!

Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 9 augustus 17.00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.

Overige vandaag 12:37

Feestelijke uitreiking Taalhelden prijs 2019

Het Taalhuis van Bibliotheek Rijn en Venen heeft een flink aantal mensen genomineerd voor de Taalhelden prijs. Op maandag 9 december werden deze nominaties op feestelijke wijze uitgereikt door de Stichting Lezen en Schrijven in Theater Castellum.

Blog Opinie vandaag 12:01

Fietsverlichting

Knul. Om 06:45 uur op de fiets. Krantjes bezorgen voordat je naar school gaat. Je fietst de gehele oude ambachten buurt af door de kou en gure wind. Met je zwarte regenpakje en dun reflecterend streepje. Op je fiets ZONDER koplamp en ZONDER licht.

Politiek vandaag 11:15

Tennisverenigingen, SAT en gemeente blij met oplossing

De door wethouders Van Velzen en Schotanus voorgestelde oplossing voor het Alphense tennis is goed ontvangen door de gemeenteraad. Donderdag zal de raad dan ook besluiten dat de clubs TEAN en Nieuwe Sloot zelf gaan huren en er een plan komt voor het complex Nieuwe Sloot.

Advertorial Overige vandaag 10:48

Proef de kerstsfeer in de bibliotheek

In december tovert Bibliotheek Rijn en Venen de vestigingen om tot een waar kerstparadijs. Naast de reguliere programmering staat er een aantal activiteiten op het programma die volledig in de kerstsfeer zijn. Van jong tot oud, er is voor iedereen wat leuks. In de kerststemming komen is nog nooit zo makkelijk geweest.