Gek van Fietsen
Advertorial Overige

Win een diner bij Maggie Blue

Koop jij in de maand oktober een elektrische fiets bij Gek van Fietsen? Dan maak jij kans op een diner voor 4 personen bij Maggie Blue! 

Het uitzoeken van een e-bike is heel leuk, maar niet altijd makkelijk. Er zijn veel verschillende merken, technieken en modellen. Ken je dat gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Bij Gek van Fietsen staan ze graag voor je klaar met passend advies.

De techniek staat niet stil en de ene e-bike is nog mooier dan de ander. Ook in Alphen zien we dat de mobiliteit verschuift: steeds vaker wordt de auto ingewisseld voor een mooie fiets. Ook de bakfiets wordt steeds populairder.

Gek van Fietsen

Bij Gek van Fietsen is er een groot aanbod elektrische fietsen van onder anderen Giant, Koga, Cortina, Qwic, Specialized en Stromer. Wil je graag een e-bike voor het gebruik van woon-werkverkeer, of juist liever om heerlijk een toertje te maken door het Groene Hart? In het brede assortiment van de Alphense fietsspecialist is er voor ieder wat wils.

Persoonlijk advies

Het maken van een testrit is van groot belang bij het uitzoeken van een e-bike. Door te testen kom je erachter hoe de ondersteuning aanvoelt, of de houding bevalt en of dat de fiets is waar je gelukkig van wordt. Dat kan je niet aan de buitenkant zien, dat is echt een kwestie van ervaren. Ga naar Gek van Fietsen voor persoonlijk advies en een gratis proefrit op model naar keuze! En wie weet geniet jij straks niet alleen van een mooie nieuwe e-bike, maar ook nog eens van een overheerlijk diner bij Maggie Blue.

Bekijk de actie op de website en volg Gek van Fietsen op social media @gekvanfietsen!


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.