Bob's Latin Mex

Win een diner voor twee personen bij Bobs tijdens de Alphens Restaurantweek!

Sinds gisteren kun je reserveren voor de Alphens Restaurantweek en stelden we Bobs en hun heerlijke menu aan jullie voor. Nu mogen we zo’n menu bij Bobs voor twee personen weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

Wat kun je winnen?

Een door Bobs samengesteld menu tijdens de restaurantweek voor twee personen (exclusief drankjes).

Wat moet je hiervoor doen?

Deel en like dit bericht op Facebook en laat weten welk gerecht van Bobs jij wel zou willen proberen en met wie. Morgen, woensdag 5 augustus, maken we de winnaar bekend.

Hou alphens.nl in de gaten voor het laatste nieuws en meer restaurantweek updates! Vanavond stellen we het volgende restaurant aan je voor. Ga naar www.alphensrestaurantweek.nl en reserveer alvast een heerlijk etentje!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.