Win een diner voor twee personen tijdens de Alphens Restaurantweek!

28 maart tot en met 7 april staat de Alphens Restaurantweek weer voor de deur! In samenwerking met de deelnemende restaurants geeft Alphens een diner voor twee personen bij een restaurant naar keuze weg.

Wil jij graag bij één van de deelnemende restaurants genieten van een driegangenmenu? Doe dan mee met de winactie van Alphens.nl en win voor jou en degene met wie jij graag uit eten wilt een diner!

Wat kun je winnen?
Een diner voor twee personen bij één van de deelenemende restaurants van de Alphens Restaurantweek. Je mag zelf kiezen wanneer je uit eten wilt (28 maart t/m 7 april) en bij welk restaurant.

Wat moet je hiervoor doen?
Als je dit wilt winnen dan moet je op dit bericht op Alphens.nl reageren, of het bericht op onze Facebook-pagina liken, erop reageren of het bericht delen.

Deze actie loopt tot woensdag 20 maart 12.00 uur.

Diezelfde dinsdag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Feestmaand

Het is net Sinterklaas geweest en de Kerstman is zich al aan het voorbereiden. Op het dorp zie je feestelijke etalages, in het winkelcentrum kerstbomen, in de supermarkt kerstbroden, op tv kerstfilms en op facebook kerstfoto’s en kerstverhalen.

Politiek gisteren 14:38

Miljoenenprojecten woningen en wegen

Elk jaar wordt een 'lijst' gemaakt met welke grote projecten op stapel staan in gemeente Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om woningbouw, bijvoorbeeld het masterplan voor de Gnephoek, en om infrastructuur, bijvoorbeeld de aanleg van de Bodegravenboog en doorfietsroutes. De lijst het MIPWI en wordt regelmatig bijgesteld.