Win een diner voor twee tijdens de Alphens Restaurantweek bij Koeien en Kaas

Wil jij graag een hapje eten bij Koeien en Kaas? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk een diner voor twee personen bij het restaurant weggeven voor in de Alphens Restaurantweek.

Wat kun je winnen?

Een diner voor twee bij Koeien en Kaas, exclusief drankjes. Het diner dient plaats te vinden tijdens de Alphens Restaurantweek van 20 t/m 30 augustus 2020. Bekijk hier het menu van Koeien en Kaas. 

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het diner voor twee moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in de reacties de persoon taggen met wie je graag een avondje heerlijk zou willen dineren.

Deze winactie loopt tot vrijdag 14 augustus. Diezelfde dag wordt ook de winnaar gekozen. Houd Alphens.nl dus in de gaten. Kun je niet wachten? Ga naar www.alphensrestaurantweek.nl en reserveer alvast een heerlijk etentje!

Winnaar

Alice Lodder heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.