All4finance/All4houses
Winactie Overige

Win een gesigneerd exemplaar van het kinderboek Ko de Kikker

All4houses en All4finance sponsorden de makers van het kinderboek Ko de Kikker - een vlucht naar Curacao. Het boekje werd onlangs overhandigd aan Jandino Asporaat. Samen met All4houses en All4finance geven wij drie gesigneerde exemplaren weg van Ko de Kikker in een mooi geschenkpakket! 

Wat kun je winnen?

Een exemplaar van Ko de Kikker. Het kinderboek is gesigneerd door de illustrator en de schrijver. Deze prijs wordt drie keer weggegeven en wordt mede mogelijk gemaakt door All4houses en All4finance. “In het boek maken kinderen op een leuke manier kennis met de cultuur en het eiland. Dit is een mooi doel om te ondersteunen en zeker in deze tijd is het lezen van een boek samen met je kinderen een leuke bezigheid”, vertelt Patricia van All4houses. Het is daarnaast ook bijna kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) en die staat in het teken van ‘En toen?’, waarin we de werelden van vroeger en de geschiedenis van Nederland ontdekken. Curacao is daar onderdeel van.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het kinderboek moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij dit kinderboek zou willen winnen.

Deze winactie loopt van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september. Maandagmiddag 28 september worden de winnaars bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten. Winnaars kunnen bellen naar kantoor All4finance om een afspraak te maken voor de prijsuitreiking.

Bij het deelnemen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt voor PR doeleinden.

Winnaar

Myria Verlaan, Nicoline Onos en Roxanne Verlaan hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.