All4finance/All4houses
Winactie Overige

Win een gesigneerd exemplaar van het kinderboek Ko de Kikker

All4houses en All4finance sponsorden de makers van het kinderboek Ko de Kikker - een vlucht naar Curacao. Het boekje werd onlangs overhandigd aan Jandino Asporaat. Samen met All4houses en All4finance geven wij drie gesigneerde exemplaren weg van Ko de Kikker in een mooi geschenkpakket! 

Wat kun je winnen?

Een exemplaar van Ko de Kikker. Het kinderboek is gesigneerd door de illustrator en de schrijver. Deze prijs wordt drie keer weggegeven en wordt mede mogelijk gemaakt door All4houses en All4finance. “In het boek maken kinderen op een leuke manier kennis met de cultuur en het eiland. Dit is een mooi doel om te ondersteunen en zeker in deze tijd is het lezen van een boek samen met je kinderen een leuke bezigheid”, vertelt Patricia van All4houses. Het is daarnaast ook bijna kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) en die staat in het teken van ‘En toen?’, waarin we de werelden van vroeger en de geschiedenis van Nederland ontdekken. Curacao is daar onderdeel van.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het kinderboek moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij dit kinderboek zou willen winnen.

Deze winactie loopt van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september. Maandagmiddag 28 september worden de winnaars bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten. Winnaars kunnen bellen naar kantoor All4finance om een afspraak te maken voor de prijsuitreiking.

Bij het deelnemen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt voor PR doeleinden.

Winnaar

Myria Verlaan, Nicoline Onos en Roxanne Verlaan hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Woensdag 28 en vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!