The Center of Beauty

Win een hotstone massage bij The Center of Beauty

Het wordt buiten steeds kouder, guurder en vroeger donker. Dat is een mooi moment voor een hotstone massage! Wij mogen namens The Center of Beauty dan ook een hotstone massage weggeven. Hiermee kom je even helemaal tot rust.

Wat kun je winnen?

Een hotstone massage bij The Center of Beauty. Dit is een behandeling met warme basalt stenen, die een therapeutische werking hebben op lichaam en geest. The Center of Beauty neemt je tijdens de behandeling mee in de Mahayana beleving van Treatments, bekend van de wellness resorts. Meer weten over de hotstone massage? Klik dan hier

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de hotstone massage moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je de hotstone massage graag zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot maandag 26 oktober. Diezelfde dag wordt ook de winnaar gekozen. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Erika van Koert heeft gewonnen, gefeliciteerd! Niet gewonnen? De gehele maand november en december boek je de Mahayana ontspanningsbehandeling van 60 minuten extra voordelig voor slechts € 39,95.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.