Josh Walet

Win een Lazy Sunday Brunch voor twee personen

Heb jij zin in een relaxte zondagmiddag met een heerlijk gevulde tafel met lekkernijen? ALFREDS biedt sinds kort een Lazy Sunday Brunch aan, een nieuwe smaakvolle beleving in Alphen. Wij mogen een Lazy Sunday Brunch voor twee personen weggeven!

Wat kun je winnen?
Een Lazy Sunday Brunch bij ALFREDS voor twee personen. In overleg met ALFREDS spreek je een datum en tijd af. De Lazy Sunday Brunch bestaat uit een gevarieerd aanbod, waar je kunt genieten van de heerlijkste bagels, pancakes met clotted cream en maple syrup, scrambled eggs met avocado en zalm, healthy smoothies, en meer.

Wat moet je hiervoor doen?
Als je kans wil maken, like dan dit bericht op Alphens.nl of op onze Facebookpagina, en tag in een reactie de persoon met wie je graag zou willen brunchen.

Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 23 augustus 17.00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.