Josh Walet

Win een Lazy Sunday Brunch voor twee personen

Heb jij zin in een relaxte zondagmiddag met een heerlijk gevulde tafel met lekkernijen? ALFREDS biedt sinds kort een Lazy Sunday Brunch aan, een nieuwe smaakvolle beleving in Alphen. Wij mogen een Lazy Sunday Brunch voor twee personen weggeven!

Wat kun je winnen?
Een Lazy Sunday Brunch bij ALFREDS voor twee personen. In overleg met ALFREDS spreek je een datum en tijd af. De Lazy Sunday Brunch bestaat uit een gevarieerd aanbod, waar je kunt genieten van de heerlijkste bagels, pancakes met clotted cream en maple syrup, scrambled eggs met avocado en zalm, healthy smoothies, en meer.

Wat moet je hiervoor doen?
Als je kans wil maken, like dan dit bericht op Alphens.nl of op onze Facebookpagina, en tag in een reactie de persoon met wie je graag zou willen brunchen.

Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 23 augustus 17.00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!