Evi Sports
Winactie Sport

Win een maand lang duo personal training inclusief lifestyle coaching pakket bij Evi Sports

Heb jij zin om na de zomervakantie weer lekker te gaan sporten? Dat komt mooi uit! Om te vieren dat Evi Sports na een valse start weer aan de slag kan, mogen wij een maand lang duo personal training weggeven, inclusief lifestyle coaching pakket.

Wat kun je winnen?

Een maand lang duo personal training inclusief lifestyle coaching pakket ter waarde van € 250. Deze prijs wordt aangeboden door Evi Sports. Wat houdt dit precies in? Duo personal training is personal training voor jou en een vriend(in) of familielid, waarbij je met zijn tweeën traint onder begeleiding van Evi. Je krijgt 1x per week een duo personal training met 2x een voedingsschema en 4x een weegmoment om de progressie te volgen.

Met deze winactie viert Evi van Evi Sports de opening van haar eerste eigen pand. In maart opende zij de deuren, maar moest door corona na twee weken al noodgedwongen de deuren sluiten. Na deze valse start is ze nu inmiddels weer vol goede moed en enthousiasme van start gegaan.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een maand lang duo personal training moet je Evi Sports volgen op Instagram en Facebook, dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je de duo personal training zou willen doen en waarom.

Deze winactie loopt tot vrijdag 4 september. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Valerie Kipuw de Haan heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.