Evi Sports
Winactie Sport

Win een maand lang duo personal training inclusief lifestyle coaching pakket bij Evi Sports

Heb jij zin om na de zomervakantie weer lekker te gaan sporten? Dat komt mooi uit! Om te vieren dat Evi Sports na een valse start weer aan de slag kan, mogen wij een maand lang duo personal training weggeven, inclusief lifestyle coaching pakket.

Wat kun je winnen?

Een maand lang duo personal training inclusief lifestyle coaching pakket ter waarde van € 250. Deze prijs wordt aangeboden door Evi Sports. Wat houdt dit precies in? Duo personal training is personal training voor jou en een vriend(in) of familielid, waarbij je met zijn tweeën traint onder begeleiding van Evi. Je krijgt 1x per week een duo personal training met 2x een voedingsschema en 4x een weegmoment om de progressie te volgen.

Met deze winactie viert Evi van Evi Sports de opening van haar eerste eigen pand. In maart opende zij de deuren, maar moest door corona na twee weken al noodgedwongen de deuren sluiten. Na deze valse start is ze nu inmiddels weer vol goede moed en enthousiasme van start gegaan.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een maand lang duo personal training moet je Evi Sports volgen op Instagram en Facebook, dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je de duo personal training zou willen doen en waarom.

Deze winactie loopt tot vrijdag 4 september. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Valerie Kipuw de Haan heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.