Josh Walet
Winactie Feestdagen

WIN: Een oliebollenpakket van Kabalt’s Oliebollenkraam

Ben jij gek op oliebollen en kun je niet wachten tot oud en nieuw? Goed nieuws! Wij mogen namens Kabalt’s Oliebollenkraam aan de Euromarkt en bij De Herenhof 4x een oliebollenpakket weggeven.

Wat kun je winnen?

Een oliebollenpakket ter waarde van 25 euro, aangeboden door Kabalt’s Oliebollenkraam aan de Euromarkt en bij De Herenhof. Deze prijs wordt 4x weggegeven, twee oliebollenpakketten per kraam. Dat wordt smullen!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie jouw favoriete oliebollenkraam van Kabalt taggen!

Let op: het is belangrijk dat je aangeeft bij welke oliebollenkraam van Kabalt je het oliebollenpakket op wil komen halen (Euromarkt of Herenhof). Tag dus jouw favoriete locatie in de reacties.

Deze winactie loopt tot donderdag 1 december. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten! Wie weet kun jij aankomend weekend dan smullen van heerlijke oliebollen.

Winnaars

De gelukkige winnaars staan hieronder genoemd. Gefeliciteerd en alvast eet smakelijk!

Euromarkt:

  • Stella Pijnacker
  • Milly Hakemulder-Bakker

Herenhof:

  • Henna Tjong A Hung
  • Joyce Groot

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.