Back to Eddy's
Winactie Horeca

Win een partyschaal van Back to Eddy’s

De korenkroket! Als Alphenaar heb je hier vast al eens van gehoord. Bij Back to Eddy’s is deze kroket alweer enkele jaren verkrijgbaar. Wij mogen een heerlijke partyschaal met korenkroketten en andere hapjes weggeven. En nog fijner, deze partyschaal wordt gewoon bij jou thuis bezorgd!

Wat kun je winnen?
Een partyschaal van Back to Eddy’s met korenkroketten en diverse andere hapjes. Deze partyschaal wordt bij jou aan huis bezorgd. Back to Eddy’s verkoopt al jaren korenkroketten. De hele maand december heeft Back to Eddy’s ook de korenkroket 2+1 gratis actie!

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken op de partyschaal moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in een reactie de personen taggen met wie je de hapjes van de partyschaal op zou willen eten.

Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 6 december 17:00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar
Plien Joris heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.