Back to Eddy's
Winactie Horeca

Win een partyschaal van Back to Eddy’s

De korenkroket! Als Alphenaar heb je hier vast al eens van gehoord. Bij Back to Eddy’s is deze kroket alweer enkele jaren verkrijgbaar. Wij mogen een heerlijke partyschaal met korenkroketten en andere hapjes weggeven. En nog fijner, deze partyschaal wordt gewoon bij jou thuis bezorgd!

Wat kun je winnen?
Een partyschaal van Back to Eddy’s met korenkroketten en diverse andere hapjes. Deze partyschaal wordt bij jou aan huis bezorgd. Back to Eddy’s verkoopt al jaren korenkroketten. De hele maand december heeft Back to Eddy’s ook de korenkroket 2+1 gratis actie!

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken op de partyschaal moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in een reactie de personen taggen met wie je de hapjes van de partyschaal op zou willen eten.

Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 6 december 17:00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar
Plien Joris heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winkels vandaag 14:55

Outlet Store SD Creation verhuist naar Van Mandersloostraat

De Outlet Store van SD Creation gaat verhuizen. Het pand in de Hooftstraat wordt vanaf vandaag, woensdag 27 mei, verruild voor een locatie in de Van Mandersloostraat. “We hebben ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur”, vertelt eigenaar Ramon Hagen.

Advertorial Overige vandaag 14:09

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool Toppie

Met vrienden toeren op de motor, dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast is de motor ideaal omdat je minder last hebt van files. De vraag naar motorrijlessen neemt dan ook sterk toe. Maar waar kun je jouw motorrijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool Toppie!

Overige vandaag 12:41

Elektrische scooter is aan opmars bezig

Elektrische scooters zijn al een tijdje op de markt, maar de laatste tijd is de populariteit van de elektrische scooter enorm toegenomen. Jack Walker, eigenaar van een grote scooterspeciaalzaak in Alphen aan den Rijn, denkt zelfs dat 2020 hét jaar wordt van de elektrische scooter. Maar hoe is de toegenomen populariteit van elektrische scooters te verklaren?

Algemeen vandaag 11:34

Grove teksten op straat in het Europapark

‘Rutte is een tiran’, ‘kom in verzet’ en ‘stop deze waanzin’. Dit soort teksten waren op woensdagochtend te lezen op straat in het Europapark in Alphen. Inmiddels zijn de teksten verwijderd. “Wie er achter de teksten zit is nog onduidelijk”, zo laat politiechef John Nieumeijer weten.

Advertorial Overige vandaag 09:48

Toyota Van Ekris helpt met uitdelen bingotasjes van SVZ

Sportvereniging SVZ zit tijdens de corona niet stil. Begin deze maand organiseerde de vereniging namelijk een online bingoavond. De deelnemers mochten alleen niet samenkomen bij het ophalen van de bingotasjes. Toyota Van Ekris hielp hier aan handje bij.