Alfreds
Winactie Horeca

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Wat kun je winnen?

Een Spooky Sunday box voor twee personen. In deze box een roodfruit smoothie, een omelet, bagels met muhammara, eiersalade en pesto/basilicum dip, luxe beleg, pancakes met room, roodfruit coulis en maple syrup, een chocolade spinnen muffin, een chocolade dadel kokos bal, een croissantje, en yoghurt met granola en vers fruit. De Spooky Sunday box met heerlijke versnaperingen kun je dit weekend al ophalen bij Alfreds!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de Spooky Sunday box moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten met wie jij de box zou willen delen.

Deze winactie loopt tot vrijdagmiddag 23 oktober. Diezelfde middag maken we de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

De winnaar is Melissa Hoogeveen, gefeliciteerd! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:17

Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Politie vandaag 15:33

Oeps, foutje: ‘gestolen’ snorfiets blijkt toch niet gestolen

Op vrijdag zagen politieagenten een persoon op een snorfiets bij de Gnephoek rijden. Bij controle bleek de snorfiets als gestolen gesignaleerd te staan. Later bleek echter dat de aangever van de diefstal een verkeerd kenteken had doorgegeven.

Dieren vandaag 14:49

Boa’s controleren op loslopende honden vanwege overlast

Bijna overal in onze gemeente is het verplicht om je hond aan de riem te doen bij het uitlaten. Loslopen mag op de daarvoor aangewezen gebieden. Toch ontvangt de gemeente regelmatig meldingen omtrent overlast van honden.

Wonen en bouwen vandaag 12:32

Zo komen de woningen aan de Churchilllaan eruit te zien

Het plan is om aan de Churchilllaan in Alphen 71 appartementen te realiseren. Benieuwd hoe deze woningen eruit komen te zien? Hier vind je de schetsontwerpen van de nieuwe appartementen, gemaakt door Bloemen Architecten.