All4finance/All4houses
Winactie Overige

Win een Tjoepermap van All4houses en All4finance

Thuiswerken. Voor ouders en kinderen is het op dit moment realiteit. All4finance en All4houses denken graag met je mee! Wij mogen daarom 3 Tjoepermappen weggeven. Dit is een speciale multomap waarin je alle creatieve kinderknutsels op kunt bergen.

Wat kun je winnen?

Wij geven drie tjoepermappen weg, een multomap die helemaal a la Kleine Vriendjes Club wordt geleverd voor alle kinderknutsels. Deze mappen worden aangeboden door All4finance en All4houses.

All4finance is al ruim 10 jaar thuis in persoonlijk advies. Zij laten zich leiden door de belangen van de klant, geven eerlijk advies en gaan altijd voor een persoonlijke benadering. All4houses is jong en onafhankelijk. Jouw betrouwbare makelaar waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan! De beste deal onder jouw dak.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een tjoepermap moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties aangeven waarom en voor wie jij een van deze mappen wilt winnen.

Op maandagmiddag 13 april maken we de winnaar bekend.

Bij het deelnemen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er een foto wordt gemaakt voor PR doeleinden.

tjoepermap 2.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:39

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

Zeven nieuwe besmettingen in Alphen

GGD Hollands Midden meldt dat er in de afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn opnieuw zeven besmettingen met corona zijn vastgesteld. Een week eerder waren dat er acht.

Wonen en bouwen vandaag 08:40

Vijf jaar sinds de val van de Julianabrug: het brugdrama in beeld

Vandaag is het vijf jaar geleden dat het brugdrama plaatsvond. Bij werkzaamheden aan de Julianabrug in Alphen ging het compleet mis. Twee hijskranen die het brugdeel inhesen vielen om en richtten een enorme ravage aan. In deze fotoreportage van de Alphense fotograaf Josh Walet nemen we je mee terug naar dat bewuste moment. 

Alphens Restaurantweek gisteren 15:07

Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!