Win een van de heerlijke behandelingen van Complete Skincare en Body and Mind United

De contactberoepen mogen weer helemaal open. Madelinde van Complete Skincare en Jaqueline van Body and Mind United vieren dat graag samen met jullie! Zij geven daarom verschillende behandelingen weg.

Wat kun je winnen?

Een van de verschillende behandelingen van Complete Skincare en Body and Mind United. Complete Skincare en Body and Mind United werken volledig conform de RIVM richtlijnen en uitsluitend op afspraak. De behandelingen die ze weggeven zijn als volgt:

  • Twee luxe gezichtsbehandelingen met een 30 minuten durende lichaamsmassage of Chinese stoelmassage;
  • Een duobehandeling met een ontspanningsmassage.

De behandeling bestaat eerst uit een kennismaking met een intake, waarbij je aan kunt geven wat voor jou belangrijk is bij de behandeling. Dit gesprek vindt plaats onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Daarna wordt er gestart met de gezichtsbehandeling, wat bestaat uit een uitgebreide reiniging van het gezicht en het modelleren van de wenkbrauwen en een dieptereiniging. Met een luxe ampul die onder de therapielamp rustig inwerkt, begint het ontspannen pas echt. Vervolgens is het tijd voor een luxe vliesmasker die aansluit bij jouw huidtype en een uitgebreide gelaats-, hals- of decolleté massage. Er wordt afgesloten met een serum en een verzorgende dag- of nachtcrème.

Als laatste kun je genieten van een heerlijke 30 minuten durende lichaamsmassage of de Chinese stoelmassage. De behandeling sluit je af met een kopje koffie of thee. Ook krijg je een luxe goodiebag mee naar huis.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je in de reacties laten weten waarom jij een van deze behandelingen verdient en welke behandeling je zou willen winnen. Uiteraard is het ook mogelijk om iemand op te geven van wie jij vindt dat hij of zij het verdient heeft.

Deze winactie duurt tot vrijdag 26 februari. Diezelfde dag maken we ook de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaars

Staat jouw naam hieronder? Gefeliciteerd dan heb je een van de behandelingen gewonnen!

  • Cijnthia De Meij: gezichtsbehandeling met massage
  • Carla van der Meer: gezichtsbehandeling met massage
  • Fleur Straver: duobehandeling met een ontspanningsmassage

Win je niet? Wees niet getreurd, want op de Facebookpagina van Complete Skincare en Body and Mind United komt ook nog een mooie actie te staan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.