Pixabay
Winactie Horeca

WIN een verrukkelijke tegoedbon van El Caballo ter waarde van € 50

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een heerlijk avondje uit? Doe mee met de winactie en maak kans op een tegoedbon ter waarde van € 50!

Wat kun je winnen?

Alphens.nl geeft één tegoedbon ter waarde van € 50 weg. Deze tegoedbon kun jij in de hele maand februari van maandag tot en met donderdag gebruiken. Van deze tegoedbon kun jij optimaal genieten van een heerlijk etentje bij El Caballo. Loopt het water jou ook al in de mond? Lees dan snel verder hoe je kans maakt op deze prijs.

Kun je niet wachten? In de maand februari eet je alle soorten spareribs voor slechts € 14,95 in plaats van € 25. Dat is pas een smakelijke actie! Reserveer snel via https://www.elcaballo.nl/contact

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze verrukkelijke tegoedbon moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij deze tegoedbon graag wil winnen.

Winnaar

Liesbeth Zandinga heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.