The Center of Beauty

Win een wimperliftbehandeling bij The Center of Beauty

Wimperlifting is op dit moment erg populair in de beauty branche. Het mooie? Een wimperliftbehandeling is geschikt voor iedereen! Daarom mogen wij namens The Center of Beauty een wimperliftbehandeling weggeven.

Wat kun je winnen?

Een wimperliftbehandeling bij The Center of Beauty. Deze behandeling bestaat uit het liften van de wimpers én het verven van de wimpers. Meer weten over de wimperliftbehandeling? Hier legt Carmen van The Center of Beauty uit wat een wimperliftbehandeling inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de wimperliftbehandeling moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij graag de wimperliftbehandeling zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 28 augustus. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Annemiek Kling-Harsveld heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.