Baby Spa Alphen aan den Rijn
Winactie Overige

Win een zalig uitje met jouw baby naar Baby Spa Alphen aan den Rijn

Sinds kort heeft Alphen een Baby Spa, waar je samen met jouw baby terecht kunt om even tot rust te komen. Ideaal als je de band met jouw baby wil versterken of als jouw baby last heeft van kwaaltjes. Wij mogen namens Baby Spa Alphen aan den Rijn 3 keer een float sessie met massage weggeven!

Wat kun je winnen?

Een float sessie met massage voor jouw baby. Deze prijs mogen wij 3 keer weggeven namens Baby Spa Alphen aan den Rijn. Bij een float sessie drijft je baby vrijwel gewichtloos in het warme water in een baby drijfring (CE-gemarkeerd), waarin hij of zij vrij kan bewegen. Na de float sessie kun je jouw baby verwennen met een liefdevolle massage. Dit is een mooie manier om het contact en vertrouwen tussen jou en je baby te versterken. Kijk voor meer informatie op de website van Baby Spa Alphen aan den Rijn. 

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de prijs moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in een reactie laten weten waarom jij graag dit uitje met jouw baby zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot maandag 19 oktober. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Denise Bizih, Lisette Zuidam, Nicole Bet hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Woensdag 28 en vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!