All4finance/All4houses
Winactie Voor Kinderen

Win het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club

Het is bijna voorjaarsvakantie. Daarom mogen wij namens All4finance en All4houses het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club weggeven!

Wat kun je winnen?

Het interactieve voorleesboek 'Koekjes met Kersen' van de Kleine Vriendjes Club, geschikt voor kinderen tot zes jaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door All4finance en All4houses.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club moet je dit bericht op Facebook liken en in een reactie antwoord geven op onderstaande vraag.

Wie is de schrijfster van het voorleesboek 'Koekjes met Kersen' van de Kleine Vriendjes Club?

Deze winactie loopt tot vrijdag 21 februari. Diezelfde dag maken we om 13.00 uur de winnaars bekend, houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

De winnaar van het voorleesboek is Saskia de Ruijter-Turk, gefeliciteerd!

logo all4finance.jpglogo houses.png

kwf all4finance.jpg kwf all4houses.png


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur gisteren 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.