All4finance/All4houses
Winactie Voor Kinderen

Win het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club

Het is bijna voorjaarsvakantie. Daarom mogen wij namens All4finance en All4houses het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club weggeven!

Wat kun je winnen?

Het interactieve voorleesboek 'Koekjes met Kersen' van de Kleine Vriendjes Club, geschikt voor kinderen tot zes jaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door All4finance en All4houses.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het voorleesboek van de Kleine Vriendjes Club moet je dit bericht op Facebook liken en in een reactie antwoord geven op onderstaande vraag.

Wie is de schrijfster van het voorleesboek 'Koekjes met Kersen' van de Kleine Vriendjes Club?

Deze winactie loopt tot vrijdag 21 februari. Diezelfde dag maken we om 13.00 uur de winnaars bekend, houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

De winnaar van het voorleesboek is Saskia de Ruijter-Turk, gefeliciteerd!

logo all4finance.jpglogo houses.png

kwf all4finance.jpg kwf all4houses.png


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.

Advertorial Horeca vandaag 11:24

Laat een dagschotel van De Zaak thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en driegangenmenu’s. De sfeer van De Zaak, maar dan thuis!

Coronavirus in Alphen vandaag 08:28

Op zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig

Op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april zijn er op de zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig. Deze kramen mogen op de zaterdagmarkt staan omdat food tot de eerste levensbehoeften hoort.

Coronavirus in Alphen gisteren 21:21

Campagne VRHM daagt jongeren en studenten uit

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ Dat is de campagne die de Veiligheidsregio Hollands Midden start, gericht op jongeren en studenten. De boodschap? Houd 1,5 meter afstand van elkaar.