Running & Walkingcenter
Advertorial Winactie Sport

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Koop je tussen vrijdag 19 april en zondag 19 mei een paar hardloop of wandelschoenen, dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te krijgen! Naast de uitgebreide keuze, advies en opmeting heb je dus ook nog eens de kans om het gehele aankoopbedrag van je schoenen terug te krijgen.

Nieuw in de collectie

Tevens kun je dan ook kennis maken met de nieuwe Herzog Support kous, een aanvulling op de bestaande collectie. Speciaal voor de lichte trainingsdagen, voor herstel thuis en op reis en ook voor de wandelaar!

Ook nieuw bij Running & Walkingcenter is het merk Mountos, een merk met een aantal  bijzonder eigenschappen:

  • Vibram zool.
  • Leder wat door minder chemische bewerkingen en met minder water word gelooid.
  • Veters van gerecycled materiaal.
  • PFAS vrije voering.
  • Extra bijgeleverde inlegzolen voor de vermoeide voeten (wissel de zolen tijdens een lange wandeling)

Deze zijn in diverse uitvoering, dames en heren, laag en mid en in verschillende kleuren.

Running & Walkingcenter

Running & Walkingcenter is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, zij besteden ruime aandacht om samen de juiste schoen te vinden.

Raadhuisstraat 414 Alphen a/d Rijn.

Mountos (81).jpg


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.