De Beren Alphen aan den Rijn

Win kaarten voor de silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn. Via de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn maak je tot en met woensdag kans op kaarten voor dit toffe feest!  

Wat kun je winnen?
Twee kaartjes voor de silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn. Deze avond zal duren van 21:30 tot 00:00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren, waaronder DJ Fatguys. Zij organiseren dit event samen met Silentdisco.xxx en De Beren. Bij eerdere edities die zij organiseerden was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Deze week zal de volledige line-up bekend worden gemaakt en start ook de kaartverkoop. Grote kans dat je er snel bij moet zijn, want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop.

Wat moet je ervoor doen?
Ga naar de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn, daar staat precies wat je moet doen. Klik hier!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn.

Niet gewonnen? Kaartjes voor de silent disco kun je hier kopen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.