De Beren Alphen aan den Rijn

Win kaarten voor de silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn. Via de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn maak je tot en met woensdag kans op kaarten voor dit toffe feest!  

Wat kun je winnen?
Twee kaartjes voor de silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn. Deze avond zal duren van 21:30 tot 00:00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren, waaronder DJ Fatguys. Zij organiseren dit event samen met Silentdisco.xxx en De Beren. Bij eerdere edities die zij organiseerden was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Deze week zal de volledige line-up bekend worden gemaakt en start ook de kaartverkoop. Grote kans dat je er snel bij moet zijn, want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop.

Wat moet je ervoor doen?
Ga naar de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn, daar staat precies wat je moet doen. Klik hier!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn.

Niet gewonnen? Kaartjes voor de silent disco kun je hier kopen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige vandaag 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.