Economie

Win: samen zeetong eten bij restaurant De Zeeger!

Restaurant De Zeeger is gelegen op de golfbaan. Ideaal na een stuk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van de golfbaan en het Zegerslootgebied. Om je kennis te laten maken met De Zeeger, hebben wij een leuke Alphens Actie voor je klaar staan!

Wat kun je winnen?
Een hele zeetong met beurre noisette, hazelnoten en citroen, geserveerd met een frisse salade en verse frietjes uit ossewit. Uiteraard x2, want de winnaar mag samen met iemand anders uiteten bij De Zeeger!

Wat moet je hiervoor doen?
Als je kans wil maken, moet je op dit bericht op Alphens.nl of op onze Facebookpagina reageren door jouw sportvriendin te taggen!

Deze actie loopt tot vrijdag 5 oktober 12.00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.