Dutch SummerVibes Open Air
Winactie Evenementen

WIN: tien tickets voor een festival én een wakeboardervaring bij Wet 'n Wild

Al klaar voor de zomer? Doe mee aan deze winactie en win tien tickets voor Dutch SummerVibes Open Air of Wet ’n Wild Beachfestival op 7 en 8 juli 2023 én een onvergetelijke wakeboardervaring voor tien personen bij Wet 'n Wild! 

Wat kun je winnen?

Tien tickets voor jou en je vrienden voor Dutch SummerVibes Open Air of Wet 'n Wild Beachfestival op 7 en 8 juli. Kun je niet kiezen naar welk festival je wil gaan? De tien tickets verdelen over de twee festivals is ook mogelijk. Daarbij kun je een onvergetelijke wakeboardervaring voor tien personen bij Wet'n Wild winnen.

Wet 'n Wild is één van de meest opwindende en adrenalineverhogende wakeboardparken die je ooit zult tegenkomen. Stel je voor dat je over het water glijdt, sprongen maakt en het gevoel van vrijheid ervaart terwijl je op een plank staat, voortgetrokken door een kabelbaan. Een dag vol plezier en avontuur wacht op jou en je vrienden!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de tien tickets én de wakeboardervaring moet je dit bericht liken en delen, en in de reacties minimaal vier vrienden taggen met wie je deze ervaring wil delen. 

De winnaar wordt woensdag 28 juni bekendgemaakt. Houdt Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.