Dutch SummerVibes Open Air
Winactie Evenementen

WIN: tien tickets voor een festival én een wakeboardervaring bij Wet 'n Wild

Al klaar voor de zomer? Doe mee aan deze winactie en win tien tickets voor Dutch SummerVibes Open Air of Wet ’n Wild Beachfestival op 7 en 8 juli 2023 én een onvergetelijke wakeboardervaring voor tien personen bij Wet 'n Wild! 

Wat kun je winnen?

Tien tickets voor jou en je vrienden voor Dutch SummerVibes Open Air of Wet 'n Wild Beachfestival op 7 en 8 juli. Kun je niet kiezen naar welk festival je wil gaan? De tien tickets verdelen over de twee festivals is ook mogelijk. Daarbij kun je een onvergetelijke wakeboardervaring voor tien personen bij Wet'n Wild winnen.

Wet 'n Wild is één van de meest opwindende en adrenalineverhogende wakeboardparken die je ooit zult tegenkomen. Stel je voor dat je over het water glijdt, sprongen maakt en het gevoel van vrijheid ervaart terwijl je op een plank staat, voortgetrokken door een kabelbaan. Een dag vol plezier en avontuur wacht op jou en je vrienden!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de tien tickets én de wakeboardervaring moet je dit bericht liken en delen, en in de reacties minimaal vier vrienden taggen met wie je deze ervaring wil delen. 

De winnaar wordt woensdag 28 juni bekendgemaakt. Houdt Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliëntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.