Win twee biefstukmaaltijden van Grand Café Eight

De beste biefstuk van Alphen aan den Rijn bestel je bij Grand Café Eight. Ben jij een liefhebber van biefstuk? Goed nieuws! Wij mogen twee biefstukmaaltijden weggeven!

Wat kun je winnen?

Twee biefstukmaaltijden van Grand Café Eight. Dit gerecht bestaat uit op houtskool gegrilde biefstuk met gepofte aardappel, zure room en witte koolsalade.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de biefstuk moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je dit zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot donderdag 14 mei. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

De winnaar is Carol Bosschart, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.

Coronavirus in Alphen gisteren 11:45

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.

Alphens.nl Magazine gisteren 10:21

Eigenaren Proto hebben vertrouwen in de toekomst

In de nacht van 26 op 27 juni 2020 sloeg het noodlot toe: een brand en de daarop volgende blus-actie verwoestten een groot deel van het monumentale pand waarin restaurant Proto is gevestigd. De eigenaren, de Griekse broers Nikos en Alexandros Baloumis, voelden de grond onder hun voeten wegvallen, maar zijn nu vooral optimistisch: “We hebben een succesvolle formule en komen in 2021 alleen maar sterker terug!”