Win twee biefstukmaaltijden van Grand Café Eight

De beste biefstuk van Alphen aan den Rijn bestel je bij Grand Café Eight. Ben jij een liefhebber van biefstuk? Goed nieuws! Wij mogen twee biefstukmaaltijden weggeven!

Wat kun je winnen?

Twee biefstukmaaltijden van Grand Café Eight. Dit gerecht bestaat uit op houtskool gegrilde biefstuk met gepofte aardappel, zure room en witte koolsalade.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de biefstuk moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je dit zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot donderdag 14 mei. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

De winnaar is Carol Bosschart, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Kampdorp

Het Romeinse castellum Albaniana was een klein grensfort. Net als alle andere forten was ook het Alphense fort een magneet voor handelaren en ambachtslieden. Zij woonden in de vicus, het kampdorp. Daar woonden trouwens ook vrouwen en kinderen van de legionairs.

Politiek vandaag 10:35

Veel informatiemarkten na zomerreces politiek

De politieke partijen in Alphen aan den Rijn hebben donderdag 9 juli gevraagd om meer informatie over een waslijst aan onderwerpen die in de jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en kaderbrief 2021 voorbij komen. De raad wil inhoudelijk meer weten over waar de gemeente haar geld aan uitgeeft.

Horeca gisteren 17:55

Twee weken na de grote brand bij Proto: Nikos en Alekos willen sterker terugkeren

Vandaag, zaterdag 11 juli, is het precies twee weken geleden dat Nikos en Alekos Baloumis zagen hoe een grote brand een ravage aanrichtte aan hun geliefde restaurant Proto. De broers zijn momenteel druk bezig om zo snel mogelijk weer open te kunnen: "We willen Proto terugbrengen op een efficiëntere, mooiere manier." 

Natuur en recreatie gisteren 15:03

Wet ’n Wild WakePark is een nieuw obstakel rijker: de ‘poolgap’

Het begon allemaal in april 1999. Toen draaide de baan zijn eerste rondje en begon het Wet ’n Wild WakePark met nul obstakels in het water. Nu, 21 jaar later, liggen er negen obstakels in het water. En zaterdag 11 juli is daar het grootste obstakel van Nederland bij gekomen: de ‘poolgap’.