Win twee kaarten voor de Clubnight bij Wet 'n Wild!

CLUBNICHT is back! Vrijdag 12 april is er een te gekke HOUSE editie en zetten we de tent weer on FIRE! Jij kunt nu bij Alphens.nl twee kaarten winnen voor jou en een vriend(in).

Wat kun je winnen?
Twee kaarten voor de Clubnight bij Wet 'n Wild op vrijdag 12 april. Er zijn optredens van Roog, Youns en Mellisa Sneekes.

Wat moet je hiervoor doen?
Dus als je dit wilt winnen dan moet je op dit bericht op Alphens.nl reageren, of het bericht op onze Facebook-pagina liken, erop reageren of het bericht delen. LET OP! Toegang vanaf 21 jaar en ouder.

Deze actie loopt tot maandag 8 april 15.00 's middags. Diezelfde maandag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.